Anasayfa /  Foto Galeri

Kız kardeşinin paylaştığı videoda gördüğü çocuğu tekme tokat öldüresiye dövdü

Aksaray'da kız kardeşinin sosyal medyada paylaştığı videoda gördüğü 13 yaşındaki çocuğun, kızın ağabeyi tarafından tekme tokat öldüresiye dövüldüğü anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi

Kız kardeşinin paylaştığı videoda gördüğü çocuğu tekme tokat öldüresiye dövdü - Sayfa 1

Aksaray’da kız kardeşinin sosyal medyada paylaştığı videoda görülen 13 yaşındaki çocuğun, kızın ağabeyi tarafından tekme tokat öldüresiye dövüldüğü anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

Kız kardeşinin paylaştığı videoda gördüğü çocuğu tekme tokat öldüresiye dövdü - Sayfa 2

Olayın ardından gözaltına alınan kızın ağabeyi, mahkemece serbest bırakıldı. 

Kız kardeşinin paylaştığı videoda gördüğü çocuğu tekme tokat öldüresiye dövdü - Sayfa 3

Olay, 09 Eylül 2021 tarihinde Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Sultanhanı ilçesinde bulunan 1. Alaaddin Keykubat Lisesi 1. sınıfta eğitim öğretim gören 13 yaşındaki İ.S.N., öğle arasında markete giderken arkadaşı olan S.B. (15) ile görüştü. Bu sırada okul arkadaşı Sema B. kendiyle birlikte arkadaşını cep telefonu ile görüntülemek istedi. 

Kız kardeşinin paylaştığı videoda gördüğü çocuğu tekme tokat öldüresiye dövdü - Sayfa 4

Görüntülediği sırada durumu fark eden İ.S.N. görüntüden çıkmak için arkasını dönüp giderken, Sema B. bu görüntüyü kendi sosyal medya hesabında yayınladı. Sosyal medyada kız kardeşi S.B.’nin paylaştığı videoda İ.S.N.'yi gören kızın ağabeyi İsmet B. (31) öfkelenerek çocuğun arkadaşına ulaştı. Telefonda İ.S.N.'yi okul bölgesine çağırtan İsmet B., daha sonra her şeyden habersiz bekleyen çocuğun yanına aracıyla geldi.