Anasayfa /  Foto Galeri

Kıyamet yaklaşıyor mu? Kıyamet alametleri neler? Çekirge, karınca istilası, corona virüsü, deprem...

2020 yılına girmemizle birlikte birçok felaket peş peşe geldi. Avustralya yangını, depremler, çekirge istilası, karınca istilası ve son olarak tüm dünyaya yayılan corona virüsü sonrası kıyamet mi yaklaşıyor? sorusu akıllara geldi. Peki tüm bu olanlar kıyamet alametleri mi? Kıyamet yaklaşıyor mu?

Kıyamet yaklaşıyor mu? Kıyamet alametleri neler? Çekirge, karınca istilası, corona virüsü, deprem... - Sayfa 1

Son dönemde Doğru Afrika ülkeleri, Hindistan, Pakistan ve Irak gibi birçok bölgede görülen çekirge sürülerinin ardından Umman'da karınca istilası boy gösterdi.

Kıyamet yaklaşıyor mu? Kıyamet alametleri neler? Çekirge, karınca istilası, corona virüsü, deprem... - Sayfa 2

Umman'ın farklı bölgelerinde karınca istilası yaşandı. Milyonlarca karınca özellikle başkent Muskat'taki yollar, evlerin bahçeleri, araçlar ve dükkanları istila etti.

Kıyamet yaklaşıyor mu? Kıyamet alametleri neler? Çekirge, karınca istilası, corona virüsü, deprem... - Sayfa 3

İRAN'DA ÇEKİRGE İSTİLASI

Birleşmiş Milletler tarafından alarm verici boyuta ulaştığı belirtilen çekirge istilası Türkiye sınırına dayandı. Irak'ta etkisini gösteren istila nedeniyle tarım ürünleri büyük zarar gördü. Çekirge istilası gündemdeki yerini korurken, kıyamet alametleri nelerdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Kıyamet yaklaşıyor mu? Kıyamet alametleri neler? Çekirge, karınca istilası, corona virüsü, deprem... - Sayfa 4

Kuran'da geçen çekirge ayeti vatandaşlar tarafından araştırılıyor. FAO'nun Twitter hesabında paylaşılan bir haritada çekirgelerin Irak'a kadar geldiği görüldü.