Anasayfa /  Magazin

Kısmetse Olur Cansel'den Mehmet Ali Erbil hakkında şok iddialar!

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, Cem Yılmaz'ın dizisi Erşan Kuneri'nin çok küfürlü olduğu için çok rahatsız edici olduğunu ve devletin bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini söylemişti. Aynı söyleşi de eşcinselliğin sapkınlık olduğunu söyleyen Erbil, şoke eden bir iddianın odağı oldu. Kısmetse Olur programının gündemden düşmeyen güzeli Cansel, Mehmet Ali Erbil'in yaptığı açıklamalar üzerine yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı.

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2022 22:14

Son günlerin gündemden düşmeyen ismi Mehmet Ali Erbil, yaptığı açıklamalarla lgbt topluluğunu ve Cem Yılmaz'ın yeni dizisini hedef almıştı. Her yaptığı olay olan Mehmet Ali Erbil, TikTok yayınlarıyla da adından söz ettirmişti. 

Mehmet Ali Erbil, son olarak Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan ve değişimiyle sık sık gündeme gelen Cansel Çördük tarafından şoke eden bir iddianın hedefi oldu. Cansel Çördük'ün yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. 

Kısmetse Olur Cansel'den şoke eden Mehmet Ali Erbil paylaşımı! Meğer ona da... - Resim : 1

Cansel Çördük, Mehmet Ali Erbil'in kendisi 14-15 yaşlarındayken rızası olmadan bir arkadaşından telefon numarasını aldığını ve kendisini taciz ettiğini açıkladı. Çördük, paylaşımında;

"Mehmet Ali Erbil? Ben 14-15 yaşındayken aynı yaşta bir arkadaşımdan rızam olmadan numaramı alıp aramış ve flört etmeye, otelde buluşmaya falan çalışmıştı. Bu piyasada bu maalesef çok yaygın. İyi ki yaşımın saflığına düşüp bir hata yapmadım. 18 yaş altındaki kızlar maalesef böyle şeylere ya da verilen vaatlere çok kanıp travmatik cinsel şeyler yaşıyorlar, çok dinledim. Lütfen hayatta hiçbir şey için acele etmeyin. Kimseye kendinizi kullandırtmayın. Özellikle bu paralı sapıklara... Hepinizin yolu açık olsun, kötülükler sizden uzak olsun." dedi. 

Kısmetse Olur Cansel'den şoke eden Mehmet Ali Erbil paylaşımı! Meğer ona da... - Resim : 2

Yorumlar