Anasayfa /  Magazin

Kısmetse Olur Adnan'ın son hali sosyal medya da alay konusu oldu!

Yayınlandığı dönem fenomen olan program Kısmetse Olur'un damat adayı Adnan Kızıltaş'ın son hali herkesi şaşırttı. Yeni tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Abone ol
Abone ol 28 Haziran 2019 20:44

Bir dönem Kanal D'de yayınlanan fenomen program Kısmetse Olur'un damat adayı Adnan Kızıltaş'ın yeni imajı herkesi şoke etti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Kızıltaş, paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Kısmetse Olur Adnan'ın son hali olay oldu! Sosyal medyada dalga konusu haline geldi - Sayfa 2

Geçtiğimiz gün Instagram hesabından yeni tarzını paylaşan Kızıltaş, takipçilerini şaşkına çevirdi. Takipçilerinin bir kısmı yeni tarzını beğenirken bir kısmı ise Kızıltaş'ı tiye alan ifadeler kullandı. 

Kısmetse Olur Adnan'ın son hali olay oldu! Sosyal medyada dalga konusu haline geldi - Sayfa 3

Adnan Kızıltaş'ın paylaştığı karelerin altına yeni tarzıyla ilgili yüzlerce yorum yağdı. Takipçilerinin kimi bu halini çok beğendi kimi de hiç beğenmeyerek şu yorumları yaptı:

Kısmetse Olur Adnan'ın son hali olay oldu! Sosyal medyada dalga konusu haline geldi - Sayfa 4

"Kısmetse de olmasın artık Adnan", "Adnan'ın kayıp kardeşi bu arkadaşlar. Adnan değil inanmayın.", "Allah akıl fikir versin.."

Kısmetse Olur Adnan'ın son hali olay oldu! Sosyal medyada dalga konusu haline geldi - Sayfa 5

Kızıltaş, "Ado saçınla sakalınla ne deniyorsun sen? Sosyal deney falan ise söyle bilelim ya da depresyonda falan mısın genelde kadınlar o zamanlarda saçlarıyla uğraşır erkeklerde sakalları ile uğraşıyor belki de. Her gün ayrı bir şekilde çıkıyorsun." gibi ifadelerle Instagram'da dalga konusu oldu.

Kısmetse Olur Adnan'ın son hali olay oldu! Sosyal medyada dalga konusu haline geldi - Sayfa 6

Adnan Kızıltaş kimdir?

Yarışmada en genç adaylardan biri olan Adnan Kızıltaş 16 Eylül 1992 doğumlu ve başak burcu. Aslen Karslı olan Kısmetse Olur Adnan İstanbul’da yaşamaktadır ve tercümanlık işi yapmaktadır.

Kısmetse Olur Adnan'ın son hali olay oldu! Sosyal medyada dalga konusu haline geldi - Sayfa 7

Göz rengi koyu kahve olan Adnan Kızıltaş, 86 kilodur ve 1.90 boyundadır.

Kısmetse Olur Adnan'ın son hali olay oldu! Sosyal medyada dalga konusu haline geldi - Sayfa 8

Adnan, Kısmetse Olur’da Ceyda ile aşk yaşamıştı. Ceyda ile yollarını ayıran Adnan, Didem Delen ile nişanlanmıştı. Fakat bu ilişki de yürümemişti. 

Kısmetse Olur Adnan'ın son hali olay oldu! Sosyal medyada dalga konusu haline geldi - Sayfa 9

İddiaya göre ayrılığın nedeni, programın birincisi olan ve yarışmadaki diğer adaylarla da flört ettiği ileri sürülen Adnan Kızıltaş’ın Didem Delen’e sahte bir yüzükle evlilik teklifi etmesiydi.


Etiketler Adnan Kızıltaş
Yorumlar