Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kırmızı Oda izleyicisi bu akşamki bölümde hayal kırıklığına uğradı!

Kırmızı Oda izleyicisi bu akşamki bölümde hayal kırıklığına uğradı! Kırmızı Oda dizisinde haftalardır severek ve ilgiyle izlediğimiz Boncuk ile ilgili sır perdesi bu akşam aralandı. Kırmızı Oda’nın son bölümlerinde öne çıkan karakterlerden biri de Can olmuştu. Boncuk ve Can arasında gerçekten bir aşk hikayesi mi vardı yoksa Can da ermişler gibi hayal miydi?

Abone ol
Abone ol 15 Ocak 2021 22:05

Kırmızı Oda izleyicisi bu akşamki bölümde hayal kırıklığına uğradı!

Kırmızı Oda dizisinde haftalardır severek ve ilgiyle izlediğimiz Boncuk ile ilgili sır perdesi bu akşam aralandı. Kırmızı Oda’nın son bölümlerinde öne çıkan karakterlerden biri de Can olmuştu. Boncuk ve Can arasında gerçekten bir aşk hikayesi mi vardı yoksa Can da ermişler gibi hayal miydi?

Hollanda’da uzun süre yalnız kaldıktan sonra kendi kafasında kurduğu ermişlerle iletişim kurmaya başlayan Boncuk’un Can’la olan duygu yüklü sahneleri ekran karşısındakileri de derinden etkiledi. Can’ın hayali bir karakter olup olmadığını merak eden izleyiciler bu akşamki bölümde hayal kırıklığına uğradı.

Burcu Biricik'in hayat verdiği Boncuk halüsinayson görmeye başlamış ve Doktor Hanım'a yaşadığına inandığı her şeyi anlatmıştı. Ermişler gibi Can'ın da Boncuk'un hayali olup olmadığı merakla bekleniyordu. Ve Can'ın aslında Boncuk'un hayatında olmadığı her şeyin Boncuk'un hayali olduğu ortaya çıktı.

Bu olay, Boncuk ile Can arasında bir aşk hikayesi olmasını bekleyen izleyicide şok etkisi yarattı. Twitter kullanıcıları bu sahne üzerine yorum yağdırdı.

Ah boncuk bizi de inandırdın Can gibi birinin olabileceğine şuna psikolojim bozuldu.
Böyle güzel bir aşk sadece hayal olabilirdi zaten.
Herkesin hayalinde bir Can vardır.
Can o kadar gerçekçiydi ki sadece Boncuk değil, hepimiz çakıldık.
Can hayalmiş. Şu an Boncuk'la beraber bende yıkıldım.
Can'ın hayal olması şokunu atlatamıyorum şuan.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM İZLE

 

Kırmızı Oda Can kim?
Can karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu, 1991 yılında Rize'de doğdu. Feyyaz Şerifoğlu, Tekirdağ'da Tekstil Mühendisliği okudu. Ajda Pekkan'ın vokalisti olan Feyyaz Şerifoğlu'nun ilk single çalışması “Gidene” ise söz,müzik ve aranjesi Onur Özdemir’e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık’ta tüm dijital platform da yerini aldı. Hem şarkıcılık hem oyunculuk yapmaktadır.

Yorumlar