Anasayfa /  Foto Galeri

Kırmızı Oda dizisine bomba transfer!

Usta oyuncu, yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’nın kadrosuna katılıyor.

Kırmızı Oda dizisine bomba transfer! - Sayfa 1

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’nın kadrosuna usta oyuncu Uğur Yücel katılıyor.

Kırmızı Oda dizisine bomba transfer! - Sayfa 2

TV8 ekranında yayınlanan tüm bölümleriyle reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Kırmızı Oda’ya otuz ikinci bölümde dahil olacak Uğur Yücel, Zafer’in babası Vahit Bey karakteri ile izleyiciyle buluşacak.

Kırmızı Oda dizisine bomba transfer! - Sayfa 3

Zafer’in Doktor Hanım’la seanslarında bahsettiği, sert mizaçlı, otoriter ve çok başarılı bir iş adamı olan Vahit, giderek içine kapanınca Zafer babası için endişelenip Doktor Hanım’la görüşmesini sağlayacak.

Kırmızı Oda dizisine bomba transfer! - Sayfa 4

Doktor Hanım, Vahit’teki davranış değişikliğini sorgularken, baba-oğul arasındaki çatışmanın esas sebebini de anlamaya çalışacak. Vahit’in kendisi ve ailesi hakkında anlatacakları Doktor Hanım’ı hayli şaşırtacak.