Anasayfa /  Foto Galeri

Kırmızı Oda dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu veda ediyor...

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran ‘Kırmızı Oda’ dizisinden flaş bir ayrılık haberi geldi.

Kırmızı Oda dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu veda ediyor... - Sayfa 1

İlk bölümden itibaren herkesi ekranların başına kilitleyen Kırmızı Oda dizisi ile ilgili üzücü bir haber geldi. Dizide hikayesi ve performansı ile herkese parmak ısırttıran Meliha'nın diziden ayrılacağı iddiaları kısa süre içerisinde sosyal medya üzerinden yayıldı.

Kırmızı Oda dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu veda ediyor... - Sayfa 2

ZİRVEYE OTURDU

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinin ekrana yansıtılmış hali olan Kırmızı Oda dizisi, daha yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerin beğenisini kazandı. Yayınlandığı gün dişli rakipleri olsa da Kırmızı Oda son dönemlerde reytingleri kimseye kaptırmıyor.

Kırmızı Oda dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu veda ediyor... - Sayfa 3

HERKESİ ŞOKE ETTİ

TV8 ekranlarında Cuma 20.00'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde önemli bir karakter olan Meliha'nın dizisinden ayrılacağı iddiası herkesi şoke etti.

Kırmızı Oda dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu veda ediyor... - Sayfa 4

ALKIŞLARI TOPLADI

Daha önce de farklı projelerde yer alan Evrim Alasya, Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakteriyle sergilediği performansla alkışları toplandı. Dizinin yayınlandığı gün en çok konuşulan isimlerden birisi de Meliha.