Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kimse Bilmez Dizisinin Oyuncu Kadrosu | Kimse Bilmez Dizisinin Konusu

Birbirinden güzel dizileriyle gündemi sarsan Atv yeni bir dizi ile daha gündeme gelmek istiyor. Daha önce Bir Ali Sevda olarak sette dillendirilen Kerem Cem ve Özgü Kaya’nın dizisinin 1. bölüm çekimleri tamamlandı ve dizinin ismi için kesin karara varıldı. Bir Ali Sevda dizisinin ismi Kimse Bilmez olarak değiştirildi. Kimse Bilmez Dizisinin Oyuncu Kadrosunda kimler var? Kimse Bilmez Dizisinin Konusu Nedir? Tüm ayrıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2019 02:44

Kimse Bilmez Dizisinin Oyuncu Kadrosu | Kimse Bilmez Dizisinin Konusu

Birbirinden güzel dizileriyle gündemi sarsan Atv yeni bir dizi ile daha gündeme gelmek istiyor. Çekimleri 5 Nisan 2019 günü başlayan ve Mayıs ayında ekranlarda olması beklenen dizinin ismi Kimse Bilmez olarak açıklandı. Dizinin daha önce Ali ve Sevda olarak yayınlanacağı duyrulmuştu.

Baba Yapım Medya tarafından üstlenilen dizide İsmail Hacıoğlu, Kerem Cem ve Sebahat Kumaş gibi ünlüler başrol oynayacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Kartal Çidamlı oturacak. Dizinin senaryosunu Hakan Kandal yazarken yapımcısı Muharrem Gürer olacak. Kimse Bilmez dizisi yaz dizisi olarak ekranlara gelecek. Dizi tutarsa sürekli olarak ekranlarda olacak.

Kimse Bilmez Dizisi Konusu

Kimse Bilmez  dizisinde farklı özellikleri olan Ali, elektronikte de uzmandır. Karanlıkta çok iyi gören Ali ailesini küçük yaşlarda kaybettikten sonra kimliğini gizler ve devlet tarafından istihdam edilir. Ali işi yüzünden hanımı ve çocuğunu kaybeder. Ali bundan dolayı sürekli kendisini suçlamaktadır. Ali yeni bir hayat kurmak için taşındığı mahallede Sevda ile tanışır. Ardından Sevda ile aşk yaşayacaktır.

Kimse Bilmez Oyuncuları



Kerem Cem (Ali)



Tam ismi Keremcem Dürük’tür. 28 Aralık 1977 yılında Muğla’nın Milas ilçesinde dünyaya geldi. Lise yıllarında müziğe olan yatkınlığından dolayı gitar ile tanıştı ve ilk bestesi Elimde Değil’i 1996 yılında bitirdi. 2001 yılında Yonca Evcimik’in elinden tutması ile Aykut Gürel ile tanıştı.Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan yakışıklı oyuncu ve şarkıcı ilk Albümü ”Eylül” ile En İyi Çıkış Yapan Sanatçı Ödülü kazandı. 2005 yılında dizi sektörüne giren Keremcem Aslı Kerem dizisinde başrol oynadı. Son olarak O Hayat Benim dizisinde Ateş karakterini oynayan yetenek 13 Kasım 2014 yılında oyuncu Seda Güven ile evlenmiş ancak ikili 9 ay sonra boşanmıştır.

Kimse Bilmez dizisinde Ali küçük yaşta ailesini kaybetmiş, olağanüstü yetenekleri olan bir ajandır. Onun karanlıkta görme ve elektronik aletleri tamir etmede üstün yetenekleri vardır. Ancak Ali işinden dolayı ailesini kaybedecektir. Ali her şeyden uzaklaşmak için bir mahalleye taşındığında Sevda ile tanışacaktır. Ali Sevda ile bir aşk yaşayacaktır.



Özgü Kaya (Sevda)



Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde Zeynep olarak tanıdığımız Özgü Kaya 1996 yılında İstanbul da doğmuştur. 23 yaşındaki genç yetenek ilk oyunculuk deneyimini Adı Efsane dizisinde Sibel karakterini oynayarak yaşamıştır. Eğitim hayatına İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda devam etmektedir.

Kimse Bilmez dizisinde Sevda çok güzel bir kızdır. Ali her şeyini kaybetmenin yokluğu içinde taşındığı mahallede onunla tanışır. İkili arasında büyük bir aşk yaşanır. Sevda zengin bir iş adamı olan Uygar’ın elinde tutsak gibidir ve Ali’den onu kurtarmasını ister.



Zeynep Elçin (Duygu)



Zeynep Elçin 1990 Gaziantep doğumludur ve 29 yaşındadır. 4  senedir sanat camiasının içindedir. 1.68 cm boyunda 53 kg olan Zeynep Elçin çocuk evliliğinden kaçarak İzmir’de oyunculuk eğitimleri almaya gitmiştir. Zeynep Elçin ilk dizisi Şeref Meselesi dizisidir. Daha sonra Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde kendini göstermeyi başarmıştır. Rüzgarın Kalbi, Göç Zamanı ve Savaşçı yer aldığı önemli dizilerdendir. Daha önce hiç başrolde yer almamıştır.

Dizide Duygu bir eczacıdır. Süleyman’ı seven güzel bir kızdır.



Cenk Torun (Hakan)



Çılgın Bediş’in başrol oyuncusu Cenk Torun ünlü oyuncu Nurdan Torun’un oğludur. 24 Mart 1974 yılında Ankara da dünyaya gelmiştir. TV karşısına ilk olarak Yıldız Tilbe’nin Delikanlım klibiyle geçmiştir. Bir çok dizi ve filmde rol alan Cenk Torun son olarak Adını Sen Koy dizisinde Oğuz Kervancıoğlu karakterini oynamıştır. Cenk Torun Nevin Ursavaş ile evli olup Şan isminde bir de çocukları vardır.

Dizide Hakan baş belası kötü kalpli bir adamdır.



Zehra Yılmaz (Tuğçe)



Kimse Bilmez dizisinde Tuğçe karakterini oynayacak olan Zehra Yılmaz 25 Haziran 1994 yılında İstanbul da dünyaya geldi. 25 yaşındaki Zehra eğitimini Marmara Üniversitesi’nde tamamladı. Bodrum Masalı dizisi onun ilk oyunculuk kariyeridir. Son olarak Cennetin Gözyaşları dizisinde Melisa karakterini oynamıştır.

Dizide Tuğçe Sevda’nın en yakın arkadaşıdır. Birbirlerine çok benzemelerine rağmen farklılıkları da vardır. Tuğçe Sevda’yı kıskanmaktadır.



Yiğit Koçak (Sinan)



Yiğit Koçak 1995 doğumlu daha 24 yaşında olan yakışıklı bir gençtir. Samsun Anadolu Lisesi ve sonrasında Akademi 35,5 mezunu olan Yiğit Koçak başarılı bir oyuncu olmak istemektedir. Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü öğrencisi olan Yiğit Koçak  Vine fenomenidir. Seni Kimler Aldı Dizisi ile oyunculuğa başlamış ama dizi tutmamıştır. Daha önce D smart ve KFC reklamlarında da yer almıştır.

Sinan Sevda’nın erkek kardeşidir. Yakışıklı ve popüler bir gençtir.



Şerafettin Alakent (Nihat)



Şerafettin Alakent Youtube fenomenidir.  Daha önce Ağlama Anne dizisinde ve Gif dizisinde yer almıştır.  İstanbul Aydın Üniversitesi Sineme ve Televizyon bölümü mezunudur. Akademi 35 Buçuk’da oyunculuk dersleri almış ve İstanbul Şehir Tiyatrolarında görev almıştır.



Fatih Doğan



Kertenkele dizisinin Hicabi’si Fatih Doğan 25 Aralık 1989 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Konya Selçuk Üniversitesi Sinema Radyo ve Televizyonculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. 4 yıl boyunca reji asistanlığı yapan Fatih Doğan Çılgın Dershane Üniversite’de Abidin karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Kertenkele dizisindeki Hicabi karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Ancak bu diziden sonra ekranlarda görülmemiştir.



Burak Serdar Şanal (Süleyman)



Avrupa Avrupa dizisinde oynadığı Can karakteriyle büyük beğeni kazanan Burak 28 Ağustos 1988 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Maltepe Üniversitesinde drama eğitimi alan Burak ilk olarak Küçük Kadınlar dizisinde Koray karakteriyle karşımıza çıkıyor. Peri Masalı, Bahar Dalları ve Dinle Sevgili dizilerinde boy gösteren genç yetenek son olarak Rüzgarın Kalbi dizisinde Rüzgar karakteriyle büyük beğeni kazanmıştır.

Dizide Süleyman Ali’nin mafya lideri olan bir kardeşidir.



Engin Hepileri (Uygar Sarıkaya)



Kara Ekmek dizisinde Taylan karakteri ile tanıdığımız Engin Hepileri 3 Mart 1978 yılında İstanbul da doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanışan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Bir çok tiyatro oyununda rol alan oyuncu aynı zamanda bir seslendirme sanatçısıdır. Son olarak Sen Benimsin isimli dizide rol alan ünlü oyuncu Beyza Şekerci ile evlidir.

Kimse Bilmez dizisinde Uygar Sarıkaya Sevda’ya aşık birisidir. Ancak Sevda ya aşık olan sadece kendisi değildir.



Selda Özbek



Selena dizisinde Aslı karakteriyle tanınan Selda Özbek; 15 Nisan 1972 yılında İzmir de dünyaya geldi.Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Sahne Sanatları Bölümü’nden mezun olan Selda aynı zamanda tiyatro oyuncusudur. Bizimkiler dizisinde Katil diye bilinen Aykut Oray’ın eşini oynamıştır. Yahşi Cazibe ve Baba Candır gibi dizilerde oynayan tecrübeli oyuncu evli ve bir çocuk sahibidir.



Hakan Altıner



9 Mayıs 1952 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul Hukuk Fakultesi ve ardından İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümünü tamamlamıştır. Birçok tiyatro ve filmde rol alan oyuncu İstanbullu Gelin dizisinde Şahap karakterini oynamıştır. İpek Kadılar ile evlidir.



Kubilay Penbeklioğlu



Son olarak Verda dizisinden tanıdığımız Kubilay Penbeklioğlu 1 Şubat 1967 yılında Ankara da dünyaya geldi. Dil Tarih Coğrafya Fakultesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Akasya Durağı, Kalbimdeki Deniz gibi dizilerde de oynayan oyuncunun çok sayıda filmde imzası bulunuyor. Kubilay aynı zamanda bir seslendirme sanatçısı. Kubilay Penbeklioğlu evlidir.



Adnan Biricik



Adnan Biricik 9 Haziran 1959 İstanbul doğumludur ve Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü mezunudur. Son olarakMehmed: Bir Cihan Fatihi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde yer almıştır.



Onur Dikmen



2 Temmuz 1981 yılında İstanbul da dünyaya gelen Onur Dikmen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Büyük Buluşma, Sırlar Dünyası ve Mahallenin Muhtarları dizilerinde rol almıştır. Son olarak Can Kırıkları dizisinde Akif karakterini oynamıştır.



Ege Ares Şiranlı



Kimse Bilmez dizisinin minik yıldızı Ege Ares Şiranlı aynı zamanda reklamların vazgeçilmez yüzlerindendir. LC Waikiki, Bingo gibi markaların reklam yüzü olmuştur. Ege Ares Şiranlı Leyla Şirin Ajans bünyesinde çalışmaktadır.

Kimse Bilmez Dizisinden Ayrılan Oyuncular



Sebahat Kumaş



Bir Ali Seva dizisinde Duygu karakterini oynayacak olan Sebahat Kumaş 12 Mayıs 1989 yılında Aydın da dünyaya gelmiştir. 30 yaşındaki oyuncu fotoğrafa olan ilgisinden dolayı Açık Öğretim Fakültesi’nin Fotoğrafçılık bölümünü bitirmiştir. İlk oyunculuk deneyimi Arka Sıradakiler dizisinde hemşire karakteri olmuş, daha sonra Adanalı dizisinde boy göstermiştir. Son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde Diyar karakterini oynamıştır.

KİMSE BİLMEZ İLK FRAGMANI

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar