Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kimse Bilmez dizisi final yapıyor

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez final yapacağını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2019 14:53

Kimse Bilmez dizisinin hayranlarını üzecek  bir gelişme yaşandı. Türk dizi sektöründe iddialı diziler birer birer final yapacaklarını duyurmaya başladılar. Her Yerde Sen, Elimi Bırakma, Kurşun, Sevgili Geçmiş ve Aşk Ağlatır dizilerinin final yapmasının ardından bu kez de Kimse Bilmez dizisi final kararı aldı.

YENİ YIL ÖNCESİ FİNAL YAPACAK

Ekranların vazgeçilmez dizilerinden biri olan Kimse Bilmez için, yeni yıl öncesi final yapacağı haberi dizinin takipçilerini üzdü.

28. HAFTASINDA FİNAL YAPACAK

Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi),Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner'in (İlhan) rol aldığı iddialı dizinin 28'inci haftasından final yapacağı belirtildi. Final kararı, dizi oyuncuları tarafından da üzüntüyle karşılandı.

KİMSE BİLMEZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yıldız olma hayalleri kuran güzel Sevda ile esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali’nin sıra dışı aşk hikayesi Kimse Bilmez’in konusu. Bu ikilinin yolları bir şekilde kesişiyor. Sevda, kendi kardeşini mafyadan kurtarmak isterken Ali ise yıllardır kayıp olan kardeşini aramaktadır. Ortak yönleri ile Sevda ile Ali’nin yakınlaşmaları, birbirlerine aşık olmaları uzun sürmüyor. Fakat karşılarında mafya Pilot ve Uygar ile birlikte uzun zamandır saklanan bir sır engel olarak duruyor. Kaynak: Kimse Bilmez dizisi final yapıyor. İşte final tarihi...

 

Etiketler kimse bilmez dizi
Yorumlar