Anasayfa /  Foto Galeri

Kimse beklemiyordu... Survivor'da şoke eden eleme! İşte 16 Mart Survivor'dan elenen yarışmacı

Survivor 2021 yayınlanan son bölümde iletişim oyunu ve eleme heyecanı vardı. Gönüllüler takımından bir kişinin adaya veda edeceği daha önceki dokunulmazlık oyunlarında kesinleşmişti. Heyecanlı anların yaşandığı Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı eleme sonrası yaptığı açıklamada 'bu sezon en üzüldüğüm eleme' dedi.

Kimse beklemiyordu... Survivor'da şoke eden eleme! İşte 16 Mart Survivor'dan elenen yarışmacı - Sayfa 1

Survivor 2021 yarışmacılar bugün eleme öncesi iletişim oyununda mücadele etti. Kıran kırana yarışın yaşandığı iletişim oyununda kazanan Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı ailelerinden gelen mektupları okudu.

Kimse beklemiyordu... Survivor'da şoke eden eleme! İşte 16 Mart Survivor'dan elenen yarışmacı - Sayfa 2

Yarışmacılar daha sonra eleme için konseye geldi. Gönüller takımından bir kişinin gitmesinin kesinleştiği elemede sms birincisi belli oldu. Gönüllüler takımında en çok oy alan yarışmacı Ayşe oldu. Dora ise bu duruma şaşırdığını 'Hayda' diyerek belli etti.

Kimse beklemiyordu... Survivor'da şoke eden eleme! İşte 16 Mart Survivor'dan elenen yarışmacı - Sayfa 3

Ayşe yaptığı açıklamada, "Birinin ismini söyleyeceğim. Üçüncü kişi girecek potaya. Yine bir kayıp vereceğiz. İnşallah söylediğim isim gitmez. Ya da kim hak ediyorsa en çok o kalır." dedi. Ayşe üçüncü eleme adayı olarak Yunus Emre'nin ismini verdi.

Kimse beklemiyordu... Survivor'da şoke eden eleme! İşte 16 Mart Survivor'dan elenen yarışmacı - Sayfa 4

Eleme; Hanzade, Aleyna Çalışkan ve Yunus Emre arasında gerçekleşti. Rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda eden isim Yunus Emre oldu.