Anasayfa /  Güncel

Kimliksiz şahısa ters kelepçe yapan polislere soruşturma

Trabzon'da bir sitede yönetici olarak görev yapan şahsı üzerinde kimlik çıkmamasından sonra yere yatırıp ters kelepçe takan polisler hakkında Trabzon Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı. Olay cep telefonu kamerasından saniye saniye görüntülendi.

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2020 00:12

Alınan bilgiye göre, Trabzon'un Ortahisar ilçesi Çukurçayır Mahallesi Karadeniz Caddesi'ndeki bir sitede yöneticilik yapan Ortahisar Belediyesi Çalışanı Galip Aydın, bugün öğle saatlerinde site sakinlerinden Ramazan pidesi isteyenlerin isimlerini belirlemek ve fırın aracını beklemek amacıyla site bahçesine indi.

Bu sırada yoldan geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri kendisini görerek kimlik sordu. Üzerinde kimliğinin olmadığını söylemesi üzerine Aydın ile polis ekipleri arasında tartışma yaşandı.

 Kimliğinin evde olduğunu söylemesine rağmen Aydın ile polis ekiplerinin tartışması büyüyünce site sakinleri de bahçeye indi. Ancak yunus timinde görevli 3 polis Galip Aydın'ın yüz üstü yere yatırarak ters kelepçe taktı.

Bu duruma site sakinleri de tepki gösterirken, bölgeye çok sayıda polis ekibi çağrıldı. Yaşanan o anlar site sakinleri tarafından cep telefonları ile görüntülenirken, Trabzon Valiliği tepkiler üzerine olaya müdahale eden yunus timinde görevli 4 polis hakkında inceleme başlattı.

 

Yorumlar