Anasayfa /  Dünya

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında skandal soru: Abdullah Öcalan...

Orta Doğu'nun fitne yayan ülkesi Birleşik Arap Emirlikleri'nin Suudi Arabistan ile birlikte ortağı olduğu MBC kanalında Türkiye'ye yönelik bir skandal yıllar sonra ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2020 13:31

Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri olan Suudi Arabistan televizyon kanalı MBC'nin yıllar önce Türkiye'ye yönelik bir skandalı ortaya çıktı.

MBC kanalında yayınlanan 'Kim milyoner olmak ister?' yarışmasında, bir soruda Türkiye'nin halihazırda görev yapan Başbakanı soruldu. Buraya kadar her şey normal ama skandal şıklarda kendini gösterdi.

SKANDAL ŞIKLARDA ORTAYA ÇIKTI!

übnanlı George Kardahi'nin sunduğu 'Kim milyoner olmak ister' yarışmasında 12. soruya gelen Moritanyalı yarışmacıya, 'Türkiye'de şu an görevde olan Başbakan kimdir?' sorusu soruldu. Şıklarda ise terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a yer verildi.

Şıklar sırasıyla, Abdullah Öcalan, Recep Erdoğan, Abdullah Gül ve Bülent Ecevit. Yarışmacı Abdullah Gül cevabını vererek soruya doğru yanıt verdi. Fitneci BAE'nin şıklarda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a neden yer verdiği akıllarda soru işareti bıraktı.

Yorumlar