Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Uçak Tuvaletinde Cinsel İlişkiye Girdiğini Açıklayan Lily Allen kimdir?

Sansasyonel hayatı ve olay yaratan açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Lily Allen son açıklamasıyla da gündeme damga vurdu. Meslektaşıyla uçak tuvaletinde cinsel ilişkiye girdiğini açıklayan şarkıcı Lily Allen merak konusu oldu. Peki, Lily Allen kimdir?

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2018 15:03

Sansasyonel hayatı ve olay yaratan açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Lily Allen son açıklamasıyla da gündeme damga vurdu. Meslektaşıyla uçak tuvaletinde cinsel ilişkiye girdiğini açıklayan şarkıcı Lily Allen merak konusu oldu. Peki, Lily Allen kimdir?

İngiliz şarkıcı Lily Allen gündemden düşmüyor. Meslektaşıyla uçak tuvaletinde ilişkiye girdiğini açıklayan Lily Allen merak konusu oldu. Peki, Lily Allen kimdir, kaç yaşındadır? İşte, dünyaca ünlü yıldızın bilinmeyenleri..

LILY ALLEN KİMDİR?

Lily Allen, 2 Mayıs 1985 yılında Londra'da dünyaya geldi. Kendisi gibi ünlü bir aileden gelen Allen'in babası ünlü komedyen Keith Allen, annesi ise prodüktör Alison Owen'dır. Tam adı Lily Rose Beatrice Allen olan ünlü şarkıcının isim hikayesi de bir hayli ilgin. Babası, Fulham F.C. takımının taraftarıydı ve lakaplarından biri 'The Lilywhites' olması sebebiyle kızının adını Lily koymuştur. Lily Allen'ın, Alfie, Sarah ve Rebecca adında 3 kardeşi daha vardır.

Lily Allen, oldukça problemli bir çocukluk geçirmiştir. Sürekli ev ve okul değiştiren Allen, toplamda 13 okul değiştirmiştir. Eğitim hayatı bir türlü yolunda girmeyen Allen'ın geçen yıllarda verdiği bir röportajda verdiği demeçte eğitim konusundaki bakış açısını da gözler önüne seriyor. "Eğitim bazı insanlar için güzeldir fakat benim için değildir." sözleriyle o zamanlar yaşadığı sorunları dile getiren şarkıcı dikkatleri üzerine çekmişti.

TELEVİZYON DÜNYASINDA İLK ADIMINI 3 YAŞINDA ATTI

Ünlü bir çiftin çocuğu olmasından dolayı Lily Allen, ün kariyerine çok erken başlamıştır. Henüz 3 yaşındayken UB40 adlı bir grubun 'The Yob' klibinde oynamıştır.

MYSPACE'DE ÜNLÜ OLDU

Kendi şarkılarını yazan Lily Allen, 2005 yılında kendi seslendirdiği şarkıları Myspace'e yükleyerek kariyerine küçük de olsa ilk adımını atmıştır. Sitenin ziyaretçi sayısı arttıkça Lily Allen, daha çok dinlenen biri haline geliyordu. Bir süre sonra onlarca kişi tarafından dinlenen biri haline gelen Lily Allen, 'The Observer'a kısa bir röportaj vermiş ve kitleler tarafından bilinen biri haline gelmiştir.

MÜZİK KARİYERİ

İlk stüdyo kaydını 'LDN' ile birlikte BBC Radio One'a giriş yapan şarkıcı, İlk albümü 'Alright, Still' ile haftalarca liste başı kaldı. "Smile", "LDN", "Littlest Things", "Shame for You" ve özellikle kardeşi için yazdığı "Alfie" en sevilen şarkıları oldu.

2009 yılında ikinci stüydyo albümü olan 'It's Not Me, It's You' piyasaya sürülmüştür. Bu albümde de çıkış yakalayan Lily Allen benimsenen bir pop şarkıcısı haline geldi.

OYUNCULUK DA YAPTI

Müzik kariyeri başarılı bir ivme yakalayan Lily Allen, "The Comic Strip Presents", "Elizabeth", "Saturday Night Live", "Lily Allen and Friends" ve "Neighbours" filmlerinde de rol alarak bu konudaki başarısını kanıtlamıştır.

2011 yılında Sam Cooper ile evlnenen başarılı şarkıcı 2016 yılında boşanmıştır.


Etiketler lily allen kimdir
Yorumlar