Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Mustafa Kapı Kimdir?

Türk Telekom Stadı'nda tarihi bir an yaşandı. Galatasaray'ın 2002 doğumlu futbolcusu Mustafa Kapı, 90+5'te Feghouli'nin yerine oyuna girdi. 16 yaşındaki Mustafa Kapı, Galatasaray tarihinde resmi maçlarda forma giyen en genç futbolcu oldu. Peki Emre Belezoğlu'nun rekorunu kıran genç yıldız Mustafa Kapı kimdir? Mustafa Kapı alt liglerde kaç gol attı? İşte Mustafa Kapı hakkında tüm merak edilenler...

Abone ol
Abone ol 23 Aralık 2018 22:05

Mustafa Kapı Kimdir?

Galatasaray ve Milli Takımların gelecekte büyük umutlar beslediği bir isimlerden birisi olan Mustafa Kapı 16 yaşında ve orta sahada oynuyor. Bu sezon Galatasaray U17 takımında forma giyiyor. 16 yaşındaki futbolcu orta sahasının ortasında 10 numaralı formayı giyiyor. Kapı bu sezon performansı ile de takımını sırtlayan isimlerden.

Ligin en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Mustafa 24 maçta 15 gol attı ve 17 asist yaptı. Genç orta saha geçen sezon da 22 maçta 18 gol atmayı başarmıştı. 2020 yılına kadar Galatasaray ile profesyonel sözleşmesi bulunan Mustafa Kapı 2013 yılında Denizlispor alt yapısından transfer edilmişti. Mustafa Kapı 14 yaşından itibaren zaman zaman Galatasaray A takımı ile idmanlara çıkıyor.


Yorumlar