Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Diriliş Ertuğrul'un yeni oyuncusu Armağan Oğuz kimdir?

Ekranların sevilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul' yeni sezonuna bomba gibi giriş yaptı. Yeni sezonuna yeni oyuncularıyla giriş yapan Diriliş Ertuğrul’a beşinci sezonda katılan isimlerden biri de Armağan Oğuz oldu. Daha önce Dağ 2 ve Börü'den tanıdığımız Armağan Oğuz katıldı. Peki, Armağan Oğuz kimdir?

Abone ol
Abone ol 08 Kasım 2018 05:32

Diriliş Ertuğrul dizisi aylardır merakla beklenen yeni bölümüyle ekranlara döndü. Ertuğrul Bey'in yaşlandığı, Osman Bey'in ise gençlik halinin ekrana geleceği Diriliş Ertuğrul 122 bölümde diziye çok sayıda yeni oyuncu da katıldı. Diriliş Ertuğrul yeni sezonda Kayılar yeni yurtları Söğüt'e 10 yıl önce yerleşmiştir. Ertuğrul Bey ise Selçuklu'dan sonra yeni Türk devletinin planlarını yapmaktadır. Peki Diriliş Ertuğrul'a yeni sezonda hangi oyuncular katıldı? Hande Soralİlker Aksum, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil ve Emre Üçtepe dizinin yeni sezonunda kadroya katılan oyuncular oldu.

Armağan Oğuz kimdir?

Ekranların sevilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul' yeni sezonuna bomba gibi giriş yaptı. Diriliş Ertuğrul’a beşinci sezonda katılan isimlerden biri de Armağan Oğuz oldu. Daha önce Dağ 2 ve Börü'den tanıdığımız Armağan Oğuz katıldı. Peki, Armağan Oğuz kimdir?

Armağan Oğuz 11 Şubat 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Küçüklüğünü İstanbul'da geçiren ünlü oyuncu İstanbul Erkek Lisesinde okudu. Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümünden mezun oldu. 2008 yılında Best Model Of Türkiye birincilik ödülünü aldı. Yine 2008 yılında Best Model Of The Word ikincilik ödülünü kazandı. Bu başarılarının ardından Newyork’a yerleşen yakışıklı oyuncu Armağan Oğuz, New York Film Academyde oyunculuk eğitimi aldı. American Hollwood Film Akademisi mezunudur. Hem modellik kariyerini hem de oyunculuk kariyerini birlikte yürütmeyi başaran usta oyuncu, Almanca ve İngilizce de bilmektedir.

İşte 'Diriliş Ertuğrul'a damga vuran sahne!

Diriliş Ertuğrul yeni sezonu dün akşam yani 7 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlandı ve geceye damga vurdu. Yeni sezonda; Hande Soral, Burak Özçivit diziye katılan yeni isimler olurken Diriliş Ertuğrul'a 'Allah Türk'e yâr olsun' sahnesi damga vurdu.  İşte o sahne tıkla izle






Yorumlar