Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Billur Kalkavan kimdir? İşte sevgilisi

Billur Kalkavan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ünlü oyuncu aralarında tam 22 yaş olan sevgilisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Billur Kalkavan 55, Buğra Bahadırlı 34 yaşında, olmasına rağmen 10 yıldır devam eden aşklarının sırrını verdi.Sevgilisi kim? Aralarında kaç yaş var? Buğra Bahadırlı kimdir?

Abone ol
Abone ol 03 Nisan 2019 13:09

Billur Kalkavan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ünlü oyuncu aralarında tam 22 yaş olan sevgilisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Billur Kalkavan 55, Buğra Bahadırlı 34 yaşında, olmasına rağmen 10 yıldır devam eden aşklarının sırrını verdi.Sevgilisi kim? Aralarında kaç yaş var? Buğra Bahadırlı kimdir?

Billur Kalkavan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ünlü oyuncu aralarnda tam 22 yaş olan sevgilisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Billur Kalkavan 55, Buğra Bahadırlı 34 yaşında, olmasına rağmen 10 yıldır devam eden aşklarının sırrını verdi. Peki Billur Kalkavan kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? Aralarında kaç yaş var? Buğra Bahadırlı kimdir?

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde İstanbul'da Beylerbeyi'nde bahçeli bir evde doğmuştur. Sonra Çiftehavuzlar'a taşındılar. Dadılar, aşçılar ve uşaklarla büyüdü. Annesi Nuyan Hanım, babası armatör Nazım Kalkavan'dır. Rıza adında kardeşi var. Ortaokulda İngilizce öğrenmeye Amerika'ya gitti. Geldiğinde Kadıköy Maarif Koleji'ne girdi, lise ikide de okulu bıraktı. Seneler sonra, 84'te, Amerika'da lise bitirme imtihanlarına girdi. İlk dövmesini sağ omuz üstüne (akrep dövmesi) 1980 yılındaİsviçre'de yaptırdı.

16 yaşında Mudo'da işe girdi. Sonra da Ömer Çavuşoğlu ve Ahmet Kozanoğlu'nun şirketlerinde çalıştı. 18 yaşında Güneş Gazetesi'nde Güneri Civaoğlu'nun Sekreteri olarak çalıştı. Güneri Civaoğlu'nun gazetesi satılınca Amerika'ya gitti ve 4 sene kalıp geri döndü.

Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı. 1980 yılından itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2000 yılında Marion ile Muhammed" adlı tiyatro oyununda oynadı.

SEVGİLİSİ İLE NASIL TANIŞTI?

Billur Kalkavan sevgilisi ile tanışmasını şöyle anlatmıştı...

Bir arkadaşımız sayesinde; önce sosyal medyada yazıştık. Sonra ben eve davet ettim. Ama hiç tanışmamışız! Olacak iş değil! Anahtarı bırakmıştım, işten dönüşte benim evin kapısını Buğra açtı ve o an dedim ki ‘bu adam hayat arkadaşım…

Filmleri :

1969 - Ayrı Dünyalar (Dizi)

1978 - Sultan

1988 – Kaynanalar (Dizi)

1992 - Aşık Oldum(Dizi)

1993 - Mavi Sürgün

1994 - Sonradan Görmeler (Dizi)

1995 - Gece Otostopçusu (TV Filmi)

1996 - Tatlı Kaçıklar (Dizi)

1996 - Şahin

1997 - Böyle mi Olacaktı (Dizi)

1998 - Eyvah Babam (Dizi)

1998 - 2000 - Eyvah Kızım Büyüdü (Dizi)

2000 - Eyvah Kızım Büyüdü

2000 - Ölüm Peşimizde

2002 - Azad (Dizi)

2002 - Reyting Hamdi (Dizi)

2003 - Patron Kim (Dizi)

2004 - Metro Palas (Dizi)

2005 - 2006 - Ihlamurlar Altında (Dizi)

2008 - Bir Avuç Huzur

2008 - Kraliçe Fabrikada

2008 - Mezuniyet

2008 - Servet Avcısı (Dizi)

2012 - Acayip Hikayeler (Dizi)

2014 - Çarşı Pazar (Şenay) (Sinema Filmi)

BİLLUR KALKAVAN AŞKINI BÖYLE TANIMLADI

Tanıştığımız günden beri beraberiz. İlk gördüğümüzde birbirimize 40 yıldır tanışıyor gibi bakmıştık. 1998’de çok uzun bir ilişkim bitti. Ondan sonra bir çapkınlık evrem, çeşitli denemelerim oldu. Sonra kendimi kandırmaktan yorulup yalnızlığı tercih ettim. O süreçte ‘Secret’ı okurken, evrene istediğim gibi birini sipariş etmeye karar verdim. n İstediniz ve geldi yani... Evet ama 1.5 yıl emek verdim. Kimseyle hoşlaşmayacağım, denemelere girmeyeceğim dedim ve nasıl birini istediğimi uzun uzun yazdım. İlk madde neydi? Yüzeysel gelecek ama yakışıklı olsun dedim. Herkes önce bakınca keyif almayı ister. Genç olsun da dedim çünkü biliyorum ki yaşlı biri dünyanın en meleği de olsa olmayacaktı, enerjim tutmuyor yaşlılarla.

DÜNYANIN EN MÜKEMMEL ERKEĞİ SEVGİLİM OLDU

Genç ama aklı başında olsun demiştim. Sonra kendimi “İkisi bir arada olur mu?” diye düşünürken buldum ve anladım ki istediklerimizin olmamasının nedeni şüphe koymamız. Hayatıma girecek adamda olmasını istediğim özelliklerini hiç şüphe etmeden tek tek yazdım. Sonunda Allah bana Buğra’yı gönderdi. Bunun için her gün şükrediyorum. Allah beni seviyor. Bana kendim olmama izin veren bir aile, sevdiğim mesleği yapma imkânı, çok güzel dostlar ve birlikte üretebildiğim bir hayat arkadaşı verdi. Dünyanın en mükemmel erkeği sevgilim oldu.






Yorumlar