Anasayfa /  Foto Galeri

Kim Kardashian flaş itiraf! "Trump’la görüşmesinden sonra kocamı..."

Kim Kardashian flaş itiraf! "Trump’la görüşmesinden sonra kocamı..." - Sayfa 1

ABD Başkanı Donald Trump’ı destekleyen açıklamaları ve Beyaz Saray ziyaretiyle tepki toplayan Kanye West’e eşi Kim Kardashian sahip çıktı. Kardashian, “Aslında çok apolitik biri, yanlış anlaşıldı. Kötü bir iletişimciydi, onu eğittim” dedi. Kim Kardashian, katıldığı bir TV programında rap şarkıcısı eşi Kanye West’in geçen ay gerçekleştirdiği ABD Başkanı Donald Trump ziyareti ve sonrasında aldığı tepkiler üzerine konuştu.

Kim Kardashian flaş itiraf! "Trump’la görüşmesinden sonra kocamı..." - Sayfa 2

38 yaşındaki ABD’li reality şov yıldızı, “Kanye’nin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. O aynı zamanda kötü bir iletişimci” yorumunu yaptı.

Kim Kardashian flaş itiraf! "Trump’la görüşmesinden sonra kocamı..." - Sayfa 3

“Birlikte konuştuğumuzda benzer politik görüşlere sahibiz” diyen Kardashian, “Çok çok apolitik biri. Aslında Donald Trump’ı sadece birey olarak seviyor, politikalarından haberdar değil” şeklinde konuştu.

Kim Kardashian flaş itiraf! "Trump’la görüşmesinden sonra kocamı..." - Sayfa 4

Kardashian, konuşmasına, “Onu son zamanlarda eğittim. Bence o yanlış anlaşılma kurbanı oldu. Kanye her zaman Trump’la dost olduğunu söylerdi ve o hala aynı kişi, şimdi de onunla dost. Ayrıca ben farklı politik görüşte olduğum biriyle hala birlikte yaşayabilirim” şeklinde devam etti.