Anasayfa /  Foto Galeri

Kilo vermenin en kolay yolu gülmek! İşte gülmenin inanılmaz faydaları

Kilo vermenin en kolay yolu gülmek! Evet gülmenin kilo kaybından kolesterol seviyesine kadar pek çok konu üzerinde olumlu etkileri bulunuyor İşte gülmenin inanılmaz faydaları

Kilo vermenin en kolay yolu gülmek! İşte gülmenin inanılmaz faydaları - Sayfa 1

Kilo vermenin en kolay yolu gülmek! İşte gülmenin inanılmaz faydaları

Kilo vermenin en kolay yolu gülmek! İşte gülmenin inanılmaz faydaları - Sayfa 2

Kilo vermenin en kolay yolunu açıklıyoruz: Kahkaha atmak! Saatlerce durmadan kahkaha atamayacağımızı düşünürsek elbette sadece kahkahayla hedeflediğimiz kiloya ulaşmamız mümkün değil, fakat kahkaha atmanın gerçekten de kilo kaybı üzerinde ve sağlığa ilişkin diğer pek çok konuda olumlu etkisi var. 

Kilo vermenin en kolay yolu gülmek! İşte gülmenin inanılmaz faydaları - Sayfa 3

Bilim insanları da neredeyse ağlayana kadar kahkaha atmanın 120 kalori yaktırabildiğini ve dolayısıyla en iyi ve basit kilo verme yöntemlerinden biri olduğunu savunuyor. Çocuklara bakın ve nasıl kolayca kahkaha patlattıklarını, yanakları kızarana ve gözyaşları akana kadar nasıl doyasıya güldüklerini gözlemleyin. Daha sonra bir de gülünç bir durum karşısında yetişkinlerin tepkilerine düşünün. Bu olumlu dışavurumu “uygun bir biçimde”, çoğu zaman elleriyle ağızlarını kapatarak küçük bir kıkırdama ile geçiştirdiklerini fark edeceksiniz. Büyüdükçe neden daha sıkıcı hale geliyoruz ki? Bir dahaki sefere içinizden bir şeye kahkaha atmak geldiğinde ağzınızı kocaman açın ve kahkahanızı salın gitsin!

Kilo vermenin en kolay yolu gülmek! İşte gülmenin inanılmaz faydaları - Sayfa 4

Gülmenin faydaları

Kahkaha atmanın aşağıda sayacağımız etkileri size ilk etapta mucizevi ve gerçek dışı gelebilir. Ancak güldükçe gerçekten kalori yakar, bağışıklık sisteminizi güçlendirir, kaslarınızı ve zihninizi gevşetir, fiziksel ağrılarınızın azalmasını sağlar ve kan şekeri seviyenizi düşürürsünüz. Ve en iyi tarafı da şu ki, ilaçların aksine kahkaha atmanın hiçbir olumsuz yan etkisi yoktur!