Anasayfa /  Politika

Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin talimatıyla gönderilen kandilleri paylaştı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP teşkilatlarının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne gönderdiği kandilleri paylaştı. Kütüphanedeki masaya dizilen kandilleri çeken Kılıçdaroğlu "Bahçeli'nin kandilleri" notuyla video paylaştı

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2022 23:03

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, elektriğe gelen zamlar geri çekilene kadar, kendi adına elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından ise MHP Lideri Devlet Bahçeli il teşkilatlarına Kılıçdaroğlu’na kandil göndermelerinin talimatını vermişti.

Bahçeli talimat vermişti
Bahçeli açıklamasında "Her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır" ifadelerine yer vermişti.

Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin talimatıyla kendisine gönderilen kandillere ilişkin bir videoyu "Bahçeli’nin kandilleri…" notuyla Twitter'dan paylaştı. Kılıçdaroğlu videoda "Halk acı içinde Bahçeli 5’li çete savunmasında” ifadelerini kullandı.

"Elektriğimi kesmekle tehdit ediyorlar"
Kemal Kılıçdaroğlu cep telefonuyla çektiği videoda kütüphanedeki masaya dizilen kandilleri gösterdi. Kılıçdaoğlu videoda şu ifadeleri kullandı:

"Burası genel merkezimizdeki makam odamın hemen yanında bulunan kütüphanemiz. Elektrik faturasını ödeyemeyen milyonlar için kendi faturamı ödememe protestosu paylaşmıştım. Amacım ödeyemeyenlerin sesi olabilmektir. Beni elektriğimi kesmekle tehdit ediyorlar. 'Donacaksın, karanlıkta kalacaksın' diyorlar. Bunlar beyhude çabalar. Her şeyi göze alarak yola çıktım. Bu arada Bahçeli, Ak Parti sözcülerinden daha ateşli bir beşli çete savunucusu olup çıkıverdi."

"Bu kandiller hoş bir hatıra olarak müzede yer alacak"
"Halkımız bu faturalardan acı çekiyor diye tüm MHP teşkilatlarına kandil göndertiyor. Bakın gelenlerin hepsi kütüphanedeki masamızda. Koca MHP'yi ne hale getirdi. Çok yazık, halk acı içinde Bahçeli beşli çete savunmasında. Bahçeli beşli çetenin karlarını savunadursun, bu iş nereye kadar gidecekse gitsin. İşte tam oraya kadar gideceğim ve zamlar geri çekilecek. Bu kandiller de hoş bir hatıra olarak müzemizde yer alacak. Bahçeli kandilleri olarak haydi iyi akşamlar"

Yorumlar