Anasayfa /  Keyifli Haberler

Temel Turist

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2018 05:34

Bir gün bir Amerikalıyı alıyor başlıyorlar gezmeye. Turist falanca sarayı görüyor: – “Bu ne kadar zamanda yapılmış diyor” Temel de: “5 yılda diye cevap veriyor”… Amerikalı : – “Yazık bizde olsa 1 yıl ..” biraz sonra filan camiyi görüyor





– “Bu ne kadar zamanda yapılmış” diye soruyor ..





Temel de:





– ” 2 yıl” diye cevap veriyor …





Amerikalı :





– ” Yazık be bizde olsa 3 ayda biterdi” diyor. Temel uyuz oluyor duruma..





Biraz sonra bir tarihi yapı daha görüyorlar. Yine soruyor turist. Temel 2 ay diyor, adam gene yazık be bizde olsa 1 haftada biter, diyor.





Temel iyice deliriyor, tam o sırada 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün altına geliyor. Adam yukarıyı göstererek bu köprü ne kadar zamanda yapıldı diyor.





Temel şaşkın şaşkın bakışlarla kafasını kaldırıp:





– “Hangisi ? Bu mu? Bilmem, bu dün burda yoktu .





ÇAY





Temel bir gün kahveye gitmiş selamın aleyküm soğuk çay var mı adam yok abi sıcak çayımız var temel ertesi gün yine gelmiş yine soğuk çay var mı demiş adam hayır demiş temel çıkmış ertesi gün yine soğuk çay var mı demiş adam hayır demiş yine bir ertesi gün sormuş aynı soruyu soğuk çay var mı abi adam yok hayııııııırr diyerek biraz sinirlenmiş temel gitmiş sonra adam içinden geçirmiş demiş ki bak bu adam bir daha gelir soğuk çay var mı diye sorar ben çay soğutayim ertesi gün temel gelmiş selamın aleyküm soğuk çayınız var mı abi demiş adam evet var demiş temel oturmuş bir masaya tamam ısıtta içelim demiş .
















Yorumlar