Anasayfa /  Keyifli Haberler

Siyah Sütyen

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2018 06:33

Kayserili, siyah sütyen almak için girmiş Musevinin dükkanına!Paranın kokusunu alan Musevi, az kaldığını iddia ederek tanesini 40 liradan vermiş.Kayserili, 6 tane alıp bir kaç gün sonra tekrar dönmüş dükkana. Bu sefer 2 düzine istemiş.  Bu sefer musevi 50 liradan satmış. Aradan 1 ay geçmiş.



Gittikçe mal bulamayacağnı sanan Kayserili geri kalanı 75 liradan kapatmış.Sonunda musevi merak edip bu kadar sütyeni ne yaptığını sormuş.

Kayserili cevap vermiş:Valla ben ikiye kesiyor minik takkeler yapıyor, sonra da bunalrı musevilere tanesini 100 liradan satıyorum..

BONUS FIKRA

Doktor İle Hemşire Spagetti

Bir doktor, hemşiresi ile gizli gizli buluşuyormuş. Bu buluşmalardan bir süre sonra, hemşire hamile olduğunu söylemiş. Fakat doktor, bu olayı karısının duymasını istemediğinden, hemşireye yüklü bir miktarda para uzatarak, demiş ki:





– Hemen İtalya’ya git ve çocuk doğana kadar orada kal. – Bebeğin doğduğunu sana nasıl haber vereceğim? – Bana hemen bir kart gönder ve arkasına “spagetti” diye yaz, ben durumu anlarım, başka bir açıklama yapmana gerek yok.





Hemşire parayı almış ve uçağa binip İtalya’ya gitmiş. 9 ay sonra, bir gün doktorun karısı evden aramış: – Sevgilim, bugün postadan senin adına İtalya’dan postalanmış ilginç bir kart geldi, fakat ne anlama geldiğini anlayamadım.





– Peki karıcığım, ben  akşama eve gelince sana gerekli açıklamayı yapacağım.Doktor akşam eve gelmiş, kartı almış ve okuyunca; kalp krizi geçirmiş ve olduğu yere yığılıp kalmış. Acil yardım ve tibbi mudahelelerin sonunda; doktor yavaş yavaş kendine gelmeye başlamış. Müdahale eden meslektaşları, doktorun elinde sıkı sıkıya tuttuğu kartı alıp bakmışlar. Kartta aynen şunlar yazıyormuş:“Spagetti, spagetti, spagetti, spagetti!.. İkisi sosisli; ikisi sade!..”


Yorumlar