Anasayfa /  Keyifli Haberler

Sıradan gel

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2018 07:07

Sıradan gel..Karlı bir kış günü genç bir adam dagda mahsur kalmış soğuktan ve açlıktan ölmek üzereyken bir ışık görmüş, ışık bir evden geliyormuş. Neyse adam evin kapısını çalmış, kapıyı yaşlıca bir kadın açmış adamı içeri almış, adam açım susuzum filan derken neyse adamın karnını doyurmuş yatarken yaşlı kadın iki kızını çağırmış, adama tanıtmış, bak demiş bu büyük kızım geçen yıl dul kaldı, bu küçük kızım halen bekar. Biz bu evde üçümüz yaşarız… adam bir bakmış hepsi birbirinden güzel ama yani ayıp olacak neyse akşam olunca yatmaya karar vermişler, 





ama kadın fazla yatağımız ve odamız yok demiş biz kızlarla beraber yatarız sende yerde yatarsın demiş adama…. adam kabul etmiş ve hepsi aynı odada yatmışlar…. biraz zaman geçince adamın aklına tabi malum aktivite gelmiş ama nasıl olur hepsi beraber uyuyorlar diye sesini çıkaramamış…. biraz daha zaman geçince, dul kız başlamış sayıklamaya: 





– Dula gel, dula gel diye adam dayanamamış tabi hemen çıkmış yatağa dula sokulmuş, biraz takıldıktan sonra bekar kız başlamış konuşmaya:– Bolu bırak dara gel, bolu bırak dara gel… adam mutlu bir şekilde kıza yönelmiş ama arada anne yatmakta…. adam tam geçerken kadının üstünden kadın başlamış sayıklamaya:

– B-*-k yeme sıradan gel, b*k yeme sıradan gel..

BONUS FIKRA

Ben Seni Mutlu Ederim

Orta yaşlı zengin ve dul bir kadın artık hayatını yanlız geçiremeyeceğini anlayarak gazeteye bir ilan vermiş;

– ”Zengin bir dul bayan hayatını paylaşabileceği bir hayat arkadaşı arıyor yanlız aşağıda yazılı şartlarıma uyması gerekir”.  1. – ”BENİ DÖVMEYECEK”. 2. – ”BENİ BIRAKIP KAÇMAYACAK”.





Orta yaşlı zengin ve dul bir kadın artık hayatını yanlız geçiremeyeceğini anlayarak gazeteye bir ilan vermiş;

– ”Zengin bir dul bayan hayatını paylaşabileceği bir hayat arkadaşı arıyor yanlız aşağıda yazılı şartlarıma uyması gerekir”.

1. – ”BENİ DÖVMEYECEK”.

2. – ”BENİ BIRAKIP KAÇMAYACAK”.

3. – ”YATAKTA SÜPER OLACAK”.

Aylarca telefon çaldı. Ev mektuplardan geçilmedi ve kapının zili durmadı ama sonuçta kadın hiçbirini beğenmedi ve kendine uyğun bulamadı.

Bir gün kapı çaldı, kadın kapıyı açtığında yerde paspasın üzerinde yatan kolları ve bacakları olmayan bir adam gördü.

– ”Kimsin? Ve burada ne yapıyorsun?”.

– ”Merhaba, artık aramanız gerekmiyor, bugün şanslı gününüz ve ben hayallerinizdeki erkeğim bakın kollarım yok sizi dövemem bacaklarım yok istesem’de kaçamam!”.

– ”Eee.. Yatakta süper olduğunu nerden çıkardın?”.

– ”Kapıyı neyle çaldık sanıyorsun”…

BONUS FIKRA Maşallah Amerikalı köklü bir taşıma firmasının yetkilisi Türkiye’ye taşımacılık alanında yatırım yapmak için araştırma yapmaya geliyor.

Gerekli incelemeleri yaptıktan sonra şöyle bir rapor sunuyor:

“Türkiye’de yapmış olduğum araştırmada çok büyük bir firma buldum.Bir türlü yetkileriyle görüşemedim, ama neredeyse bütün kamyonetlerde o firmanın yazısı yazıyordu.Hemen bu firmayla irtibata geçmeliyiz”

Kamyonlardaki yazıda şudur: MAŞAALLAH


Yorumlar