Anasayfa /  Keyifli Haberler

Odada ders çalışan gençler

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2018 07:16

Odada ders çalışan gençler..Genç kız, sevgilisine telefon açmış:serkan, demiş, seni çok arzuluyorum, geceleri uyku uyuyamıyorum. ne olur bu hafta sonu bize yemeğe gel. seni annem babamla tanıştırayım. sonra benim odamda ders çalışıyor gibi yapar doya doya s-e-v- şiriz…





serkan ömründe hiçbir kızla s-e-v- şmemiş, toy bir delikanlı…bir eczaneye gitmiş. babacan eczacıya:bu hafta sonu önce bir aile yemeği, peşinden ateşli bir aşk yaşayacağım, demiş, o yüzden iyisinden bir kutu pre-erva-tif istiyorum.





babacan eczacı kutuyu vermiş,oglanın sırtını sıvazlayıp yolcu etmiş.serkan hafta sonunda bir büyük buket çiçekle kızın evinin kapısını çalmış.genç kız kapıyı açmış ve serkan’ı doğrudan yemeğe almış.





delikanlı çok mahcup biçimde masaya oturmuş. kızın ana babasının yüzüne söyle bir baktıktan sonra başını önüne eğmiş..baslamış dua etmeye!ancak dua bir türlü bitmiyor.

kız sonunda dayanamamış, fısıltıyla:– serkan ben senin bu kadar dindar oldugunu hiç bilmiyordum, demiş.serkan cevap vermiş:ben de babanın eczacı olduğunu…

BONUS FIKRA





Laz Banka Müdürü

Laz Banka Müdürü Laz banka muduru Rusya'ya geziye gitmis ve bir lokantadan iceri girmis. Siparislerini verdikten sonra birde bakmiski karsisinda afet bir hatun surekli kendisine bakiyor. Davetkar bakislarla hatunu masaya cagirmis, hatun gelip masaya oturmus. Ancak ikiside birbirlerinin dilinden anlamiyormus. Hatun cantasindan kalem ve kagit cikarmis ve kagidin uzerine s-igara resmi cizmis.





Bizim laz mudur hemen s-igarasina davranmis, kadina ikram etmis. Hatun daha sonra kagidin uzerine kadeh resmi cizmis. Bizimki hemen garsonu cagirmis ve en iyi saraptan siparis vermis. Hatun bu seferde kagida ev resmi cizmis yanina da 100 dolar resmi cizmis.

Bizimki icinden : -"Ula kariya bak, haçan banka muduru oldugumi anladi konut kredisi isti..''



Gülmeyeceğinize Dair Yemin Edin





Adamın biri doktora gidip Doktor bey benim ta*aklarımdan biri büyük,o yüzden ilişkiye giremiyorum diyor. Doktor bi bakalım diyor.adam yalnız gülmeyeceğinize dair yemin edin diyor doktor da yemin ediyor. 





Adam şalvarını indiriyor eğilip ta*ağını kucaklayıp masanın üzerine bırakıyor.Doktor kısa bir şokun ardından başlıyor kahkahalarla gülmeye.Adam, doktor gülmesene yemin ettin diyor. doktor dahada fazla gülüyor.Adam doktor bey beni kızdırdın büyüğünü göstermeyeceğim





BİR  BONUS FIKRA DAHA

Seçim öncesi parti genel meclisinde, aday yoklaması yapılmakta ve son şekli verilmektedir. Parti genel başkanı:– Sakın partimize en çok maddi yardım yapan kişiyi unutmayın.Parti genel sekreteri itiraz eder:– Aman sayın başkanım, o adam aptal, salak, şapşalın birisi. Onu mu aday yapacağız?Genel başkan gülerek cevap verir:– Unutmayın ki, memlekette aptal, salak ve şapşal insan var. Onların da bir temsilcisinin mecliste olması lazım...


Yorumlar