Anasayfa /  Keyifli Haberler

Kartvizit

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2018 04:31

İki komşu kadın hafta sonu kocaları olmadan yemeğe çıkmışlar. Yemekten sonra bara falan derken sabaha doğru iyice sarhoş eve yürümeye başlamışlar.

İyice sıkıştıklarını farketmisler ama etrafta tuvalet falan bulamamışlar, mezarlığın yanından geçerken İki komşu kadın hafta sonu kocaları olmadan yemeğe çıkmışlar.



Yemekten sonra bara falan derken sabaha doğru iyice sarhoş eve yürümeye başlamışlar. İyice sıkıştıklarını farketmisler ama etrafta tuvalet falan bulamamışlar, mezarlığın yanından geçerken biri



– “Hadi surda yapalım kimse görmeden” demiş, başka çare de yok, korka korka girip bir kenarda islerini bitirmişler. Temizlenmek için birsey bulamadıklarından biri külotunu çıkarıp kullanmış, diğeri eve böyle dönemem

diye oradaki çelenklerden düşmüş bir bandı alıp kullanmış. Sabah kocalardan biri uyanıp karisini donsuz olarak sızmış görünce telefona sarılıp öbürünü aramış:



– Yahu biz fena boynuzlandık galiba. Karım eve sabaha karşı ve donsuz olarak dönmüş… – Sen gene iyisin , bizimkinin kıçına “seni asla unutmayacağız” diye bir de kart yapıştırmışlar..


Yorumlar