Anasayfa /  Keyifli Haberler

İşte Meleklerin Sabaha Kadar La-netlediği O Evli Kadınlar!

Abone ol
Abone ol 11 Kasım 2018 22:04

İşte Meleklerin Sabaha Kadar La-netlediği O Evli Kadınlar! Melekler kocalarına bu 9 şeyi yapan kadınlara lanet (BEDDUA) ediyor





1- Kocanızı ASLA ilgisiz bırakmayın,dışarı yönelmesine mecbur etmeyin.  2-Kocanızdan izinsiz hiçbir yere ASLA gitmeyin. Mahremsiz yolculuk yapmayın. 3-Kocanızın istemediği şekilde giyinip,dışarı ASLA çıkmayın.Kendinizi kocanıza beğendirin başkalarına değil. 





4-Kocanızın yanında sürekli somurtmayın.Etrafınıza pozitif elektrik yayın. 5-Kocanızın istemediği kişilerle ASLA arkadaşlık etmeyin,evinize istemediği kişileri almayın.





6-Tartıştığınızda veya sinirlendiğinizde yataklarınızı ASLA ayırmayın. Hanım olarak eşinizin fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını ASLA reddetmeyin. Peygamberimiz (s.a.v) buyuruyor ki: “Erkek karısını yatağa çağırır, kadında gelmeye yanaşmaz, erkek öfkelenmiş olarak sabahlarsa, melekler sabaha kadar o kadına lanet ederler.”





7-Evde ASLA bakımsız olmayın.Eşiniz bir erkek ve eve geldiğinde güzel bir şekilde karşılanmak ister unutmayın. 8-Eşinize asla bilmişlik yapmayın,fikirlerinizi yumuşak bir şekilde eşinize anlatın.




Yorumlar