Anasayfa /  Keyifli Haberler

İbretlik bir hikaye

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2018 15:32

Kız henüz 13 yaşındadır. Yani çocuk denecek bir yaşta. Ergenliğe belkide yeni yeni adım atmaya başladığı bir dönem. Oyun çağında. Kızı okula gitmektedir. Ama karnının gitgide şişmesi annesinde şüphe uyandırır. Kızına önce sormaya cesaret edemez, kendisi anlamaya çalışır ama bir anlam veremez.

Kızının karnının şişmesinin nedeni ne olursa olsun anneyi bir korku alır. Ya kızı yanlış bir iş yapmışsa! Kızını zaman zaman okula gidip gelirken takip eder, ama garip bir durum ile karşılaşmaz. Bir gün cesaret eder ve sorar; kızı şaşırır ve annesine böyle bir şeyin mümkün olmayacağını, olamayacağını söyler. Bir erkekle hiçbir şekilde yakın temasının olmadığını anlatır!

Kızı ne derse desin, karnı gitgide şişer. Bu durumda bir anormallik vardır, ama ne diye düşünür annesi. Annesi artık koktuğu başına gelmiş gibi içinden; Bu yaşta Allah’ım Allah’ım, kepazelik bu diye isyan eder

Annesi ne yapayım ne edeyim derken, köyde yaşasa da çıkacak söylentilerin olacağını bilse de bunu göze alır ve sonunda doktora götürmeye karar verir! Neyse kızını hastaneye götürür,

Kızı muayene eden doktor anormal bir durum ile karşılaşmamış, ama annenin ısrarları ortadadır. Garip bir durum olduğunu doktorda anlamıştır. Çünkü bu şişlik normal bir şey değildir.

Utrasonla kızı muayene etmek ister doktor. Bakar ama bir gariplik sezer

Annesi doktorun gözlerine bakar ve evet kızınız hamile diyecek diye bekler. Ama tam tersi, kızınız doğru söylüyor der.

Ultrason ve testler sonucunda kızın karnında büyük boyutlara ulaşmış bir tümör tespit edilince şişkinliğin ve diğer belirtilerin asıl sebebi belli olmuş.

Tümör diye test koymuştur ama asıl garip durum kızın alelacele ameliyata alınmasından sonra ortaya çıkar!

Doktor ameliyata aldığı kızın karnında gördüğü şey karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar.

Çünkü bu ne bebektir, ne tümördür!

Kızın karnında gözüken kocaman bir ahtapotmuş meğer. Peki bu nasıl olabilir.

Hemde karnında capcanlı yaşıyormuş. Doktorun şaşkınlığı iyice artmış!

Bunun sebebi ise kısa zaman sonra ortaya çıkmış. Kız birkaç ay öncesinde Denizin kenarında bir kasabada tatil yaparken ahtapot yumurtaları da mikroskobik boyutlarda olurmuş ve bunlardan doğal olarak okyanus sularında milyarlarca oranda varmış ve,

İşte kız tatil yaptığı bu yerde yüzerken muhtemel ki yuttuğu sularla beraber bu yumurtalardan da yutmuş. Belkide milyonda bir görülen bir oranda kızın vücudunun içinde yaşamayı, hatta büyüyüp gelişmeyi başarmış, büyümeye devam ediyormuş.

Bu olay inanılması güç bir hadise belkide değil mi, fakat hayatta ender rastlanan bu olayın gerçekliği kamuoyuna bile yansımış ve konu araştırmalara girmiş.

Olmaz demeyin, çünkü hayatta hiç olmaz denen şeylerle karşı karşıya kalabiliyor değil mi!




Yorumlar