Anasayfa /  Keyifli Haberler

Gören Kaçacak Delik Arıyor.Türkiyede Bulundu.Dünyanın Sonu Mu Geliyor

Gören Kaçacak Delik Arıyor.Türkiyede Bulundu.Dünyanın Sonu Mu Geliyor! Bingöl’de bir binanın bodrum katında bulunan iskelet bina sakinlerini tedirgin etti. Bingöl merkeze bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde bir apartmanın bodrum katında enteresan bir hayvan iskeleti bulundu.

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2018 16:27

İskeletin kafatası evcil hayvanlara benzerken, yırtıcılara benzer özellikte dişlerinin bulunması ve ön ayaklarının olmaması bina sakinlerini tedirgin etti. Yaklaşıkmyarım metre uzunluğundaki hayvan iskeletini apartmanlarının bodrum katında bulan Mazlum Ağırbaş, tesadüf eseri iskelet ile karşılaştığını ifade etti. Ağırbaş, “Geçtiğimiz günlerde üniversiteli bir arkadaşım evini taşıyacaktı Kendisine eşya vermek için bodrum katına indiğimde kanepenin üzerinde bir iskelet gördüm ve dikkatimi ister istemez çekti.

Yaklaştığımda dişlerinin köpek dişleri gibi sivri olduğunu fark ettim. Kediye ve köpeğe benzettim ancak dikkatlice baktığımda ön ayaklarının olmadığını, yalnızca arka ayaklarının olduğunu gördüm. Korktuğum için yalnızca fotoğraf çekip hemen çıktım” şeklinde konuştu. İskelet ile karşılaştıktan sonra internette araştırma yaptığını söyleyen Ağırbaş, benzer bir durumun iki ilde daha ortaya çıktığını gördüğünü ifade etti. Ağırbaş, “Hafta sonu olduğu için üniversiteden ya da diğer kurumdan kimse ile görüşme imkânım olmadı.

Farklı bir iskelete sahip bir varlık. Fotoğrafı çektikten sonra bu durumu kimseyle paylaşmamıştım. İnternette kendi çapımda bir araştırma yaptım. İki ayaklı sürüngen hayvan araştırması yaptım. Sonra bir iskelet fotoğrafı çıktı ve benziyordu. Benzer bir haberi de Osmaniye’de bir kadın odunluk kısmında bulmuş diye okudum ve oda araştırılmaya alınmış, ne olduğu netleşmemiş ancak yabani bir hayvan olduğu belirtilmişti. Benzer durum yalnızca Balıkesir ve Osmaniye’de görülmüş, bu da üçüncü oldu sanırım” diye konuştu.




Yorumlar