Anasayfa /  Keyifli Haberler

Getirene kadar fark edememiştim

Abone ol
Abone ol 16 Kasım 2018 05:02

Nedir bilmiyor fıkrası.Kadın boşanma avukatına gitmiş, “Kocamdan boşanmak istiyorum” demiş.Boşanma avukatı sormuş:– “Eşinizden niçin boşanmak istiyorsunuz?” Kadın:– “S-e- ks nedir bilmiyor!” demiş.Boşanma avukatı:– “Ne kadar zamandır evlisiniz?”

Kadın:– “12 senedir”Boşanma avukatı:– “Eşinizin s-e- ks hakkında birşey bilmediğini yeni mi fark ettiniz, daha önce fark edemediniz mi?”Kadın:– “Hayır. On gün önce evde yalnızken o kurye delikanlı bana pizza getirene kadar fark edememiştim!!!”

BONUS FIKRA: Çoban su kenarında koyunları otlakırken, bir ağacın altında bikini ile güneşlenen fransız turisti görmüş, adam zaten dağda ve yalnız,dayanamamış kadına tecavüz etmiş. Ama ne tecavüz defalarca ve satlerce…Fransız turist soluğu jandarma da almış. Jandarma çobanı yakalamış,getirmişler karakola ifadesin alıyorlamış. Fransız turist demiş ki: “Böylebir erkek ben asla görmedim, şikayetci değilim ama benimle birlikte.Fransaya gelirse”..

Adam demiş”Ben nasıl gelirim, koyunlar var, çoluk çocuk var, gelemem”Kadın ısrar ediyormuş, gelmezse hapse atacaklar.Adam sonuda demiş ki; “Benim bir kardeşim var, o bekar onu alıp götür”Fransız turist sormuş; “O da senin gibi mi? yani güçlü kuvvetli erkekmi?”Çoban “Valla bilmiyorum ama 2 sene evvel bir ayıya t-e-ca-vüz etmişti, ayı 2 senedir hala bal getirir





Şiştin





Günün birinde adamla kadın evlenmişler.Gel zaman git zaman adam kendini iyice hovardalığa vurur,içki kumar vs…vs. Kadın bu duruma çok üzülür…. Neyseki bizim sorhoş adam karısına birgün seslenerek.

– “Ya ammada şiştin sen ya resmen çamaşır makinası gibi oldun”

der. Kadın kocasının bu yakıştırmasına çok üzülür. Adam yine birgün karısına,

– “Ya kadın oturduğun yeri göcertiyosun,banyodaki çamaşır makinası kadarda agarsın”

der gülerek. Kadın yine başını eger önüne. Yine birgün adamla kadın yatakta yatarken, adamın canı sevişmek ister, karısına usulca sokularak seslenir.

– “Karıcım seni çok istiyorum”

kadında çıt yok. Adam isteğini tekrarlar, kadın sonunda lafı patladır.

– “Off git işine be, ben şimdi ufacık yarım bir çorap için kocaman çamaşır makinasını çalıştıramam”




Yorumlar