Anasayfa /  Keyifli Haberler

Genç Bayan Öğretmen

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2019 02:57

Genç Bayan Öğretmen



Genç kadının biri ilkokul öğretmeni olarak staja başlar, çok heveslidir. Bir gün teneffüs sırasında bütün çocuklar futbol oynarken bir çocuğun oyun alanının sonunda kenarda durduğunu görür.

Çocuğun iyi olup olmadığını öğrenmek üzere yanına yaklaşır ve çocuk bir sorununun olmadığını söyler. Bir sure sonra genç kadın çocuğun yine tek başına aynı yerde durduğunu görür, içi rahat etmez ve tekrar çocuğa yaklaşarak, “senin arkadaşın olmamı ister mısın ?” diye sorar, çocuk pek hevesli olmamakla birlikte “tamam” der.

İlerleme kaydettiğini düşünen genç öğretmen “Bütün çocuklar topun peşinde koşturup oynarlarken sen neden burada duruyorsun?” diye sorar. Afallayan çocuk hayretle cevap verir : “Çünkü.. ben kaleciyim!!!”



BONUS FIKRA



 Rüyaların Tersi



Bir gün delinin biri köprüden geçiyormuş köprü kırıkmış ve bunu bildiği halde yürümeye devam etmiş. Çünkü gece rüyasında kendini o köprüden düşerken görmüş. Kendi kendine “Bana herkes rüyaların tersi olur derdi, bende buradan düşersem eğer yalan söyledikleri belli olur bir daha da bana deli demezler” demiş.



Hanımından korkmayan ayağa kalksın

Nasreddin Hoca fıkralarıNasreddin Hoca bir vaazında annelerin evlatları ve kadınların kocaları üzerindeki haklarından bahsediyordu…

– “Ey cemaat, içinizde karısından korkmayanlar ayağa kalksın” demiş. Herkes ayağa kalkmış. Hoca şaşkın şaşkın bakınırken, cemaatten biri:

– “Hoca efendi, yalnız sen ayağa kalkmadın. Demek, karısından korkan bir tek sensin!” demiş.

-“Çok haklısın”, demiş Hoca. “Allah, saliha kadınların kocalarına öyle mesuliyetler yüklemiş ki, o sorumluluklarım aklıma gelince yerimden kımıldayamadım!”

Eşeğe mi İnanıyorsun Bana mı?

Nasreddin Hoca fıkralarıBir gün Nasreddin Hoca nın komşusuna eşek lazım olmuş. Hocadan istiyim demiş.ve hoca nın kapısını çalmış hoca kapıyı açmış.

-ne oldu ?demiş

komşusu

-eşeğini alabilirmiyim hocam ? demiş

hoca

-eşek evde değil. demiş

komşusu tam gideyim derken eşek anırmış komşusu;

-eşek hani evde değildi .demiş

hoca bu durur mu:

bana mı inanıyorsun yoksa eşeğe mi ? demiş



temel fıkraları



temel dava açmış ve ilk duruşmada hakim sormuş ;

– nedir şikayetin ?

– hakim bey bu temel fıkraları var ya, benle fadime’yi ağızlarına dolamışlar bizi rezil ediyorlar. hepsinden davacıyım. kim fıkra diye bizi anlatıyorsa onlardan tazminat talebim olacak.

– senin adın temel mi ?

– evet temel

– iyi de binlerce temel var. o fıkraların seni kastettiğini nerden çıkartıyorsun?

– hakim bey, ben çok iyi biliyorum beni kastediyorlar.

( hakim karşısında duran temel’i iyice süzdükten sonra)

– bak ama o temel fıkralarının çoğu belden aşağı… oysa sana bakıyorum çelimsiz ve yaşını almış bir temel’sin. o fıkralar senden çok daha genç, güçlü kuvvetli ve çapkın bir temel için anlatılıyor. seninle hiç ilgisi yok. bu dava düşer.

-hakim bey siz böyle takdir ediyorsanız mesele yok. demek ben değilmişim.

– evet sen olamazsın, başka temel’dir onlar… sana sıra gelene kadar…

– iyi hoş da hakim bey bu dava için köyden kalktım buralara kadar geldim, boş dönmeyeyim. hiç değilse o güçlü kuvvetli temel’den sana bir fıkra anlatayım.

– anlat bakalım!

– bizim bu iri kıyım pazulu temel, hakim karılarına çok düşkünmüş.

– dur be, ne diyorsun sen??!!

– n’oldu hakim bey ?

– daha ne olacak, benim hakim olduğumu bile bile “temel, hakim karılarına meraklıymış” diyorsun. ağzından çıkanı kulağın işitmiyor galiba.

– rica ederim hakim bey, temel fıkrası için karısı güzel binlerce hakim var… seninkine sıra gelene kadar!



takdir



adam komadadır, yanında ise karısı… adamın gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya baslar;

“ilk isten kovulduğum zaman yanımda idin.. iflas ettiğim gün oradaydın.. vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm.. trafik kazası geçirdiğimde hastanede başucumdaydın..”

kadın takdir edilmenin mutluluğunda..

adam devam eder;

“simdi komadayım yine başucumdasın.. sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz kadınsın..”



Sınav



dört universite ogrencisi sabahleyin uyanamayarak matematik finalini kacirirlar,

sinav ertesinde hocalarini yakalayip, zarzor bindikleri arabanin lastigi patladigi icin sinavi kacirdiklarina yalan atarak ikna ederler.

kadın, yalvarmalarina dayanamayarak, bu dört arkadasa sinavi 3 gun

sonra yapacagini soyler.

sinav gunu geldiginde, matematik hocasi bizim dortluyu sinifin dört kosesine oturtur. finali gecmek icin de en az 50 almak lazimdir, sinavda da 5 soru vardir. sayfanin onundeki 4 matematik sorusu basit sorulardir ve her biri 10 puanliktir.

kagidin arkasindaki soru ise 60 puanliktir ve de soru aynen şoyledir

” hangi lastik patladi ?? “



Kol Ağrısı



adamın biri arkadaşıyla yemek yerken “kolumun ağrısından ölüyorum” diye dert yan…dı.arkadaşı da “ilerde köşedeki marketin önüne yeni bir bilgisayarli cihaz koydular.üç dolara bir jeton alıyorsun , yanında getirdiğin idrar örnegini açılan kapaktan içeri veriyorsun, on saniye sonra neticeyi ve tedavi için yapman gerekenleri ögreniyorsun”demiş.

adam hemen idrarını bilgisayara vermiş.10 saniye sonra yazılı olarak cevap gelmiş: “kolunuzda bir cins eklem agrisi olan teniselbo oluşmuş. sıcak tutun, ağır işlerden kaçının, iki haftada düzelecek” adam, muzurca bu akıllı cihazi nasıl aldatalabileceğini düşünmüş.bir miktar çesme suyuna köpeginden alınmış bir kılı koymuş, üstüne karısının ve kızının idrar örneklerini eklemiş. cihaza atmış. 10 saniye sonra yazılı yanıt gelmiş:

1. çesme suyunuz çok kireçli. bir filtre cihazi almayı düşünün.

2. köpeğinizde kene var.eczaneden özel bir şampuan alıp köpeğinizi yıkayın.

3. kızınız kokain bağımlısı.bir psikiyatri kliniğine yatırın.

4. karınız hamile. ikizler sizden degil. iyi bir avukat bulun.

5. kendinizi bu yolla tatmin etmeyi bırakmazsanız kolunuz iyileşmez.




Yorumlar