Anasayfa /  Keyifli Haberler

Fingirdek-Sekreter

Abone ol
Abone ol 12 Kasım 2018 00:32

Patron sabah işe geldiğinde çok değişik fantezilerle aşk yapmaktan hoşlanan sekreterini odasında ağzında bant ellerinden ve ayaklarından bağlanmış masasının üzerinde yüzükoyun bulmuş, “Seni küçük fingirdek” demiş heyecandan nefes nefese kızın eteğinin fermuarını açmaya çalışırken “Yine o gizli fanteziler ha? Ama yine de sana söylemeliyim, bir daha kasanın kapısını böyle ağzına kadar açık bırakmamalısın..! ”

BONUS FIKRA:

Genç sarışın psikiyatrına yıllardır ‘bitmeyen baş ağrısı’ şikâyeti ile gitmiş, “Nasıl dayanılmaz güzellikte olduğunu, arkadaşlarının bunu kaldıramadığını, toplum baskısı, kıskançlıklar ve umutsuzluklarla dolu hayatını, kaprislerini, aile yaşantısını” tam 2.5 saat boyunca anlatmış, sonra birden durmuş, hayretten irileşen gözleriyle doktora dönüp “M.. Mucize doktor, baş ağrım gitti” demiş. “Hiçbir yere gittiği falan yok” demiş doktor asık bir surat ve şişmiş göz kapaklarıyla ona doğru bakarak, “Merak etme bana girdi..!”

BONUS 2:

Cafer komada.. Yanında karısı.. Gözleri nemli kısık sesiyle konuşmaya başlamış..

“İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin…İflas ettiğim gün oradaydın.. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm.. Trafik kazası geçirdiğimde hep başucumdaydın.. (Karısı takdir edilmenin mutluluğunda..)Şimdi komadayım yine başucumdasın.. Anladım, ama çok geç oldu..Ulan ne uğursuz karıymışşın be!..




Yorumlar