Anasayfa /  Keyifli Haberler

Bu Nasıl Ev

Abone ol
Abone ol 26 Aralık 2018 11:27

Bu Nasıl Ev

Bir gun cocuklardan biri babasina gidiyor ve:

– Baba ben escinselim, ben oglanlardan hoslaniyorum.

Babasi sasirir ve hemen bagirmaya baslar:

– Ne? Escinsel mi?

Bunu diger oglanda duydu ve:

– Baba sana bir sey diyecegim

Baba:

– Soyle oglum, aslanim.

Oglan:

– Bende escinselim, bende escinselim.

Baba sinirden ne yapacagini sasirir ve bagirmaya baslar:

– Bu evde kadinlardan hoslanan yokmu?

Kizi hemen atilir:

– Var babacigim, BEN…



BONUS FIKRA



NASRETTİN HOCA’ NIN YAŞI

Nasrettin Hoca’ nın yakın arkadaşı Hocanın yaşını merak eder ve sorar:

– Hocam kaç yaşındasın? Nasrettin Hoca cevap verir :

– 45 yaşındayım. Aradan uzun yıllar geçer sorar arkadaşını yine sorar:

– Hocam kaç yaşına geldin?

– 45 yaşındayım der yine hoca. Arkadaşı şaşırır ve sorar:

– Hocam bu nasıl olur? Yıllar önce de 45 yaşındayım demiştin.

– Eee erkek adam sözünden döner mi hiç?



Temel Askerde



Savaş esnasında ordu büyük kayıplar vermektedir.Ordu Generali bu gidişata dur demenin yollarını ararken birden aklına zekice bir fikir gelir.

Hemen taburu geniş bir arazide toplar ve bu günden sonra düşman tarafından bir kelle getirene on dolar vereceğini taahhüt eder ve taburu düşman cephesine gönderir.

Ertesi gün tabur şahlanır ve herkes 2,3 kelle getirip ordu komutanından parasını tahsil eder.Savaşın üçüncü günü ordu generali Temel ‘in olmadığını fark eder.Tabura haber gönderir ve tüm ölülerle yaralıların arasında Temel ‘i araştırır. Yapılan aramalarda Temelden hiç iz yoktur.





Temelsiz geçen 5 günden sonra nöbetçilerden biri tabura doğru bir toz bulutunun yaklaştığını haber verir.Dürbünü eline alan general yaklaşan toz bulutunun bir kamyon olduğunu görür.Gözlerine inanamaz kamyonun kasası düşman kelleleriyle doludur ve direksiyondaki kişi de Temelden başkası değildir. Sevinçle temeli karşılayan general ordusuna dönerek asker dediğin böyle olmalı der ve temeli odasına çağırır.

Odaya giden temele ordu komutanı:

-Bak evladım devletimiz savaş halinde ve ekonomimiz bozuk.Ben sana düşman kellesi başına on dolar sözü verdim lakin bu kadar kelleye ödeyecek bütçemiz yok. Gel seninle bir anlaşma yapalım kelle başına 6 Dolar verelim.

Generalin teklifine şiddetle karşı çıkan Temel parasını tam olarak ister.Bir türlü Temeli ikna edemeyen general kızgın bir ifadeyle 6 doları niye kabul etmediğini sorar.Temelin cevabı enteresandır :

-Komutanım valla billa 7 Dolardan ben aldım o kelleleri



Kaynana-Damat



Bir kayınvalidenin 3 damadı varmış. Onları test etmek istemiş. Bir gün en büyük damadıyla deniz kenarına gitmiş ve kendisini sulara bırakmış. Bir yandan da”Boğuluyorum” diye feryat ediyormuş. Büyük damat atlamış denize ve kaynanasını kurtarmış. Ertesi gün kapısında bir Renault Laguna, üzerinde bir not. “Sevgili damadım hayatımı kurtardın. Teşekkürler… Kayınvaliden”

İki üç gün sonra ortanca damadıyla deniz kenarına gitmiş. Aynı şeyi denemiş. Ortanca damat da kayınvalidesini kurtarınca, ona da bir araba hediye etmiş. Üzerine de benzer bir not iliştirmiş: “Sevgili damadım hayatımı kurtardın. Kayınvaliden…”

Son deneme küçük damatla… Kayınvalide denize atlamış; ayağı yerden kesilince”Boğuluyorum” diye feryat etmeye başlamış. Küçük damat, başını çevirip bakmamış bile. Kadın boğulmuş. Ertesi gün küçük damadın kapısının önünde bir Ferrari ve üzerinde bir not: “Sevgili damadım hayatımı kurtardın. Kayınpederin.”



BONUS VİDEO



YILIN TELEFONŞAKASI




Yorumlar