Anasayfa /  Keyifli Haberler

Bende Seni Bekliyordum

Abone ol
Abone ol 12 Kasım 2018 01:04

Bende Seni Bekliyordum Kadin kocasini a-ldatmaktadir ki her zamanki gibi kocasi eve geliverir.Kadin, sevgilisini aceleyle hemen camın önüne cikarir. Kocası iceri girer bir bakar karisi c-ı-plak, iki viski kadehi duruyor falan.. Tam “Heeyyt nooluyo” diyecekken kadın:





-“Seni bekliyordum kocacim” diyerek adami yataga atar. Disarida ise hava soguk, disaridaki adam felaket üsümektedir. Adam kendi kendine: -“Yeter ulan bu kadar gircem iste iceri bir yalan uydururum” der ve iceri dalar. Kocası, adamı görünce sasirir, adam hemen yalan söylemeye baslar:





-“Cok afedersiniz beyefendi, bu uygunsuz halimle evinize girdim ama yukari katta k-arımla sevisiyorduk, babasi geldi ben de kacmak zorunda kaldim özür dilerim” der.

Kocası da gülerek: 





-“Aaa bir zamanlar biz de karimla bu durumlara düsmüstük, sizi anliyorum, ben size giyecek birseyler veririm.” diyerek adami bir guzel giydirir ve yollar.iyi bir is yapmanin verdigi gururla yatagina,karisinin yanina döner, aradan bir süre gectikten sonra, adam dogrulur, ışığı acar ve kadina bir yumruk patlatir, boğazını sıkar ve:-“Ulan biz catı katındayiz am.. k..!”




Yorumlar