Anasayfa /  Keyifli Haberler

Bar ve girilen İddia

Abone ol
Abone ol 03 Aralık 2018 10:45

Bir adam bara gitmiş tam otururken: - Barmen bana bir b demeden. Barmen çıkışmış: - Beklesene kardeşim sanamı bakacağım diğer müşterilerime mi diye terslemiş aradan 1-2 dakika geçmiş yine barmene: - Barmen bana bir bira verirmisin demiş. Barmende: - Al lan biranı deyip masaya sertçe bardagı koymuş. Adam:





- Barmen 1 dakika bakarmısın demiş. Barmen:





- Gene ne istiyorsun diye çıkışarak gelmiş. Adam:





- Sizinle bir iddaya girmek istiyorum demiş. Barmen:





- Ne iddası demiş barmen. Adam:





- Bakın demiş şu barın sonuna bir likör bardağı koyacağım ve oturduğum sandalyenin üstüne çıkıp bardağın içine hiç sağa sola damlatmadan işeyeceğim seninle 1000 dolarına iddaya girmek istiyorum demiş ve parayı çıkartıp masaya koymuş barmen şaşırıp kem küm ederken adam barmene sen biraz düşün ben bi tuvalete gidip geleyim demiş.





Barda oturanlar ısrarla iddaya gir iddaya gir damlatmaması sıçratmaması imkansız demişler o sırada adam tuvaletten gelmiş:





- Evet iddaya giriyormusun? Barmen:





- Tamam demiş kabul ediyorum.





Adam bardagı barın sonuna koymuş gitmiş sandalyesinin üstüne çıkmış açmış fermarunu bardakilerin üstüne barmenin suratına barın her yerine işlemiş fermaru kapatıp kendinden emin bir ifadeyle yerine oturmuş barmen kazandığı 1000 doların sevinciyle sırıtarak adamın yanına gelmiş:





- Kaybettin kaybettin 1000 doları kaybettin ama neden üzülmüyorsun demiş. Adam:





- Bak demiş barmene şu tuvaletin yanındaki grubu görüyormusun demiş onlarla iddaya girdim dedim ki şimdi gidip şu barmenin ağzına yüzüne işeyeceğim ve barmen gülecek, sayende 5000 milyar kazandım sağol :))





Mezarlık Bekçisi





2 arkadaş kendi aralarında konuşuyorlarmış. Biri diğerine sormuş.





– Nasıl, iş bulabildin mi ? demiş. Arkadaşı cevap vermiş:





– Elbette buldum. Altımda 1500 kişi çalışıyor demiş. Arkadaşı da:





– Vay canına. Ne işi bu? diye sorunca:





– Mezarlık bekçisiyim demiş :)




Yorumlar