Anasayfa /  Keyifli Haberler

Bağımlısı oldum

Abone ol
Abone ol 11 Kasım 2018 22:20

– Doktor cinsellik bağımlısı oldum kurtarın beni…- Hanımefendi, 15 dakika rahat durabilir misiniz?..- Bu beni iyileştirir mi?..- Yok… Ama devamlı oranızı, buranızı parmaklayıp duruyorsunuz inanın dikkatim dağılıyor… Olmaz ki canım..!

bonus:

Adamın biri her eve geldiğinde sorgusuz sualsiz sevişmeden hemen karısıyla ilişkiye girdikten sonra arkasını dönüp yatıyormuş. Uzun bir süredir devam ediyormuş bu . Bir gün kadın evde tek otururken bir filim izliyor filimde geç bir kadın ve erkek sevişmek için odaya giriyorlar kadın `sevişmeden önce beni uyarırmısın` diyor adamda. Adam da kadını öpüp okşamaya başlıyor ve ardından imrenilecek şekilde beraber oluyorlar. Bunu gören kadın akşam kocası eve gelince tam yanına yaklaştığı sırada kadın:

– Dur! önce beni uyarmanı istiyorum diyor . Adamda yüzünü çevirerek sinirlenip “tövbe tövbe“ der ve arkasını döner yatar . Sabah olur adam işe gitmek için kalkar ve karısıda onu yolcu etmek için kapıda bekler. Adam çıkar kadın kapıyı kapatır. 5 dakika sonra kocası tekrar kapıyı çalar ve karısına derki sinirli bir şekilde: – Bak karı seni UYARIYORUM akşam gelince seni çok yoracam. UYARMADI deme sonra.




Yorumlar