Anasayfa /  Keyifli Haberler

Ancak böyle düzelir

Abone ol
Abone ol 10 Kasım 2018 16:09

Adamın sertleşme sorunu var. Karısına: “O işi yaparken iki kere ah! bir kere oh de! ki benimkisi etkilensin de yumuşamasın” teklifine, kadın peki der. Bir gece o iş başladığında, kadın sürekli oh!.. oh!.. oh!.. demeye başlar. Bu sırada adamınki tamamen söner. Karısına: “Sıralamayı ve söylemeyi şaşırdın” deyince karısı:”Senin ki daha iyi gaza gelsin diye yaptım” cevabına, adam: “İyi halt ettin gaza değil gazaba geldi be kadın” demiş.

BONUS FIKRA:

Çocuk: “Baba baba bak, kuş uçuyor, bu uçan kuş bizim kuşumuz mu?” diye sorduktan sonra ekler. “Annem gece kuşum uçtu uçtu diye bağırıyor da.” Babası: “Hayır” der. Çocuk: Her uçan kuşu gösterip “hayır değil” yanıtlarını alınca. Çocuk: Babasına: “Nasıl bir kuştu annemin kuşu?” deyince.

Baba: Anlatmaya başlar: “Annenin kuşunun ağzı var, yemek yemiyor, su içmiyor, hiç söz dinlemiyor. Kanadı yok ama, iki de bir uçmaya yelteniyor” açıklamasına. Çocuk: “Öyleyse annem neden uçtu uçtu diye bağırıyor?” deyince, Babası: “Yuvasından” der “başını iki santim kaldırınca uçtu sanıyor da ondan”.




Yorumlar