Anasayfa /  Keyifli Haberler

Almıyorum l-an almıyorum

Abone ol
Abone ol 14 Kasım 2018 02:17

Almıyorum l-an almıyorum



Bir gün kadının biri kocasını aldatır ve o sırada çocuğunu olayı görmesin diye dolaba koyar ve oynasın diye eline bir ayıverir.Derken kadının kocası eve gelir. Kadın sevgilisini hemen oğlunun olduğu dolaba saklar.Olaydan habersiz koca karısını çıplak görünce hemen yatağa girer.Bu sırada dolapta çocuk adama elindeki ayıyı göstererek Amca ben sana bu ayıyı satacağım” der.





Adam;-Gerek yok yavrum almayacağım diye cevap verir,fakat çocuk ; -O zaman bende seni babama söyleyeceğim diye tam dışarı çıkarken adam almak zorunda kalır.Aradan 5 dakika geçmeden çocuk;-bana ayımı geri ver. der.adam;-biraz önce aldım geri vermem deyince çocuk;-bende seni babama söylerim der ve tam dışarı çıkarken adam ayıyı geri verir.5 dakika sonra çocuk ayni şekilde ayıyı adama satar ve geri alır.Bu böyle sabaha kadar devam eder.Sabah olur kadının kocası ise gidince sevgilisi de evden ayrılır. Aradan birkaç gün geçer ve çocuk yaptığına pişman olur ve annesine ; 





-Anne ben çok kotu birsek yaptım nasıl rahatlarım der. Annesi;-bak oğlum karsıda kilise var, git günah çıkar rahatlarsın der.Bunun üzerine çocuk kiliseye gider, rahip kabinine girer ve çocuk;-amca benim bir ayım var” derken rahip sözünü keser ve;-almıyorum lan essogluessek almıyorum param bitti!




Yorumlar