Anasayfa /  Foto Galeri

Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır hakkında sessizliğini bozdu!

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz’ın ölmeden önce son dönemlerde Caner Çalışır ile arasının kötü olduğu öğrenildi. Kerimcan Durmaz bu konuda sessizliğini bozdu. Durmaz, ‘’Onunla küs ayrılmak istemezdim ama böyle oldu’’ dedi.

Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır hakkında sessizliğini bozdu! - Sayfa 1

Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, geçen hafta çoklu organ yetmezliğine bağlı geçirdiği kalp krizi nedeniyle 31 yaşında hayatını kaybetti. Öldüğünde yakın dostu Kerimcan Durmaz ile küs oldukları ortaya çıkınca, ünlü fenomen ilk kez bir açıklama yaptı ve 'Caner ile küs olarak ayrılmak istemezdim' dedi...

Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır hakkında sessizliğini bozdu! - Sayfa 2

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kerimcan Durmaz, ‘bir hafta geçti ben hâlâ kendime gelemedim. En güzel anlarımı geçirdiğim arkadaşım artık yok, buna alışabilmek çok zor’ ifadelerini kullandı.

Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır hakkında sessizliğini bozdu! - Sayfa 3

İKİ AYDIR KONUŞMUYORDUK 
İşte Kerimcan Durmaz’ın açıklamaları; Aradan bir hafta geçti inanamıyorum hâlâ gerçek gibi gelmiyor Caner'in artık olmadığı. Çok zor bir durum benim için… 6 yıldır en güzel anlarımı geçirdiğim arkadaşım yok. Buna alışabilmek çok zor.

Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır hakkında sessizliğini bozdu! - Sayfa 4

Evet, iki aydır biraz kırgındık Caner ile ama kanlı bıçaklı, düşman değildik. Hâlâ arkadaştık ama birbirimize biraz kızgındık. Tabii ki böyle olsun, onunla küs ayrılmak istemezdim.