Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Kendisini 'mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi'nin skandal görüntüleri ortaya çıktı!

Türkiye bu ilginç vakayı konuşuyor. Kendisini 'mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi isimli şahsın sosyal medya hesabından hem silahlarla hem de kandırdığı kadınları gösteren bir video paylaştı. Radyo kanalı sahibi Çiftçi, sosyal medyada büyük tepki görmeye başladı.

Abone ol
Abone ol 01 Ağustos 2022 19:49

Süt ve peynir işiyle uğraştıktan sonra 2005 yılında Kocaeli'ye giderek radyo kanalı kurduktan sonra kendisini 'Mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi'nin sosyal medya hesabından paylaştığı videolar çok konuşuldu.

 KENDİ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLATTI
Sözde mehdi Tuncer Çiftçi, 26 Temmuz'da Youtube üzerinden yayınladığı video ile kendi doğum gününü kutladı. Lüks villası içinde elinde silahlarla yürüyen Tuncer Çiftçi'nin videosu dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Tuncer Çiftçi'ye "Silahlı mehdi" lakabını taktı.

ÖZEL KUVVETLER SİLAHI VAR
Tuncer Çiftçi'nin videosunda sergilediği silahların, Avusturya yapımı "Steyr Aug A3" model piyade tüfeği olması dikkatlerden kaçmadı. "Steyr Aug" silahı birçok ülkenin özel kuvvetleri tarafından tercih edilen özel bir silah olduğu ortaya çıktı.

SİLAHLAR KARABORSADA DAHİ BULUNMUYOR
Karaborsada bulunan modellerin ise 1978-2000 arası üretilen Steyr Aug A1 modeli olduğu söylendi. Sözde mehdi Tuncer Çiftçi'nin elindeki silahların ise 2004'ten itibaren üretilen ve karaborsada bulunmayan Steyr Aug A3 model olması da yine dikkatlerden kaçmadı.

MÜRİTLERİ OLARAK KANDIRDIĞI İNSANLARI VİDEOYA ALDI
Çiftçi ayrıca kandırdığı kadınları videoya aldığı anları da sosyal medyada herkese açık bir biçimde paylaştı. Videoda, kadınların üzerinde "Allah'ın Nuru Tuncer Çiftçi" yazması ise büyük tepki topladı.

Yorumlar