Anasayfa /  Foto Galeri

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden müjdeli haber!

4 yıl muhteşem bir düğünle nikah masasına oturan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'ndan müjdeli haber geldi. Bir süre önce çocuk sahibi olmak istediklerini açıklayan çiftten bebek haberi geldi. 4 aylık hamile olduğu söylenen Sinem Kobal'ın nazardan korktuğu için bebek haberini sadece aileleri ve yakın dostlarıyla paylaştığı öğrenildi. Sosyal medyanın gündemine oturan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın bebeklerinin cinsiyeti de belli... İşte bebeklerinin cinsiyeti

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden müjdeli haber! - Sayfa 1

Dört yıl önce Cunda'da görkemli bir düğünle evlenen Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin bebek beklediği iddia edildi. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden müjdeli haber! - Sayfa 2

Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlenen Sinem Kobal’ın 4 aylık hamile olduğu ve bir kız bebek beklediği öğrenildi. Çift, haberi sadece ailesi ve en yakın arkadaşlarıyla paylaştı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden müjdeli haber! - Sayfa 3

'ŞU AN EN ÖNEMLİ DİLEĞİM SAĞLIK' 
Kobal kısa süre önce eşiyle karantinada geçirdiği süreci şöyle anlatmıştı: “İçe dönük bir süreç geçiriyorum. Sakinlediğimi ve yavaşladığımı hissediyorum. Daha çok okuyorum, müzik dinliyorum, herkes için dua ediyorum. Tüm telaşlarımın bu süreçte değiştiğini görüyorum. Şu an en önemli dileğim; sağlık. Bu süreç, birlik duygumu daha da güçlendirdi.”

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden müjdeli haber! - Sayfa 4

Kenan İmirzalıoğlu ise Hakan Gence'ye verdiği röportajda evlilikleriyle ilgili merak edilen soruları yanıtlamıştı...