Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Pusu’da mı rol alacak?

2000’li yılları kasıp kavuran Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu adıyla yeniden ekranlara geri dönmeye hazırlanırken, yıllardır AKV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programını sunan Kenan İmirzalıoğlu’nun da Kurtlar Vadisi Kaos’ta yer alacağı iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2021 22:11

Yönetmen Osman Sınav tarafından yaratılan ve tasarlanan politik, mafya ve aksiyon türünde bir dizi olan Kurtlar Vadisi,  15 Ocak 2003 tarihinde Show TV’de yayınlanmaya başladı. Dört sezondan ve 97 bölümden oluşan dizi, son sezonda Kanal D’de yayınlandı.

 

Dizinin filmi de yapılırken, son bölümü ise 2005 yılında yayınlandı.

Kurtlar Vadisi Pusu

kurtlar Vadisi yıllar sonra yeniden ekranlara geri dönüyor.

 

Necati Şaşmaz’ın başrolünde oynadığı Kurtlar Vadisi Kaos için merakla beklenen haber geldi. Büyükten küçüğe milyonlarca kişinin sevdiği Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Kurtlar Vadisi fenomeni sevenlerinin karşısına yeniden çıkmaya hazırlanıyor. Polat Alemdar rolüyle yıllarca izleyicinin gönlüne taht kuran Necati Şaşmaz hayranlarına geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi vermişti. Kurtlar vadisinin ekranlara döneceğini açıklayan Şaşmaz, Şubat ayını işaret etmişti. “Kurtlar Vadisi Kaos” adıyla kaldığı yerden izleyici ile buluşacak dizi Şubat ayında Show TV’de yayında olacağı açıklandı. Dizinin ilk tanıtım fragmanı da sosyal medyada paylaşıldı.

Bu arada bununla ilgili yeni bir bilgi de geldi. ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’nun da Kurtlar Vadisi Pusu’da yer alacağı iddia edildi.

Kim Milyoner Olmak İster bitiyor mu?

Kim Milyoner Olmak İster, her cumartesi ekranlarda yer alıyordu. Yarışmanın dün akşam yayınlanmaması akıllara “final mi yaptı” sorusunu getirdi.

Yayından kaldırılıp kaldırılmadığı merak edilen Kim Milyoner Olmak İster’in yerine dün akşam ilk bölümü yayınlanan Kardeşlerim dizisi ekrana geldi.

Programın yeni bölümünün neden yayınlanmadığına dair herhangi bir açıklama bulunmazken, yarışmanın final yaptığı iddiaları ortaya atıldı.

Haftalardır reytinglerde ilk 10’a giremeyen Kim Milyoner Olmak İster’i yayın akışında göremeyince kanala durumu soran Milliyet Gazetesi’nin yazarı Sina Koloğlu, “Sordum durumu. ‘Şimdilik ara verdik’ dediler. Kenan İmirzalıoğlu’nun ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ta oynayacağı hatta, fiyatının bile belirlendiği yazılıp, çiziliyor” ifadelerini kullandı.

Kurtlar Vadisi ile ilgili iddialara da değinen Koloğlu “Show TV deniyor. Sordum kanala. ‘Belli ki çekmek için bir hareket var. Bize gelen bir şey yok’ bilgisi verildi. Yani bu dizi iddia edilen kanalda değil” dedi.

Ara verildi

Koloğlu köşesinde Milyoner’in yeniden başlangıcıyla ilgili “Öğrendiğim, ATV’nin haziran ayına kadar ara verdiği… “Dizilerin sezon finallerine göre” dediler. Bir dizi olabilir mi İmirzalıoğlu ile ilgili? ‘Üç ay sonra başlayacak tekrar yarışma, zannetmiyoruz’ cevabı geldi” ifadelerini kullandı.

Milyonerle ilgili sözlerini Koloğlu “Ne olursa olsun marka bir yarışma. Düşüşler olabilir. Daha iyi sorular mesela daha ‘yetkin’ yarışmacılar… Böyle bir dinlenmeye ihtiyaç vardı galiba” diyerek tamamladı.

Yorumlar