Anasayfa /  Politika /  Chp

Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı - video izle

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la cenaze törenine katılan Kılıçdaroğlu'nun önce "PKK dışarı" sloganlarıyla yuhalandığı ardından grubun saldırısına uğradığı öğrenildi. Arbedenin ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin bir eve sığındığı belirtildi.

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2019 14:42

Hakkari’de terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı’nın cenazesinde katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir grubun saldırısına uğradı.

Çubuk Akkuzu Mahallesindeki cenaze törenine Ankara Büyükşehir Belediyle Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte katılan Kemal Kılıçdaroğlu, törende bir grubun saldırısına uğradı. Önce Kılıçdaroğlu’nu yuhalayan bu grubun ardından yaşanan arbedede Kılıçdaroğlu'na saldırdığı öğrenildi.

Grubun saldırısını polis ve askerlerin önlediği belirtildi. 

Arbedenin ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin bir eve sığındığı öğrenildi. 

Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

CHP'den Kılıçdaroğlu'na saldırı sonrası ilk açıklama!

CHP'li Levent Gök, Çubuk'ta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıya ilişkin, ''Yaşanan arbedede hepimiz bir yere savrulduk. Kemal bey iyi, güvenli bir yere alındı. Soğuk kanlı olmalıyız. Genel başkanımız bir açıklama yapacaktır'' dedi.





Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı sonrası Ankara Valiliği'nden açıklama!

Ankara Valiliği: Çubuk ilçemizde icra edilen şehit cenazesi töreninde CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na yönelik müessif protesto eyleminin önlenmesine yönelik gerekli güvenlik tedbirleri alınmış olup olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır.






Yorumlar