Anasayfa /  Politika

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan'a sürprizlerim var

Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında gündemi değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, AK Parti'ye yakın bazı iş insanlarının kendisi ile görüşmek istediğini söyledi. Kılıçdaroğlu elindeki 'yolsuzluk dosyaları' ile ilgili harekete geçeceklerini söyledi.

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2022 23:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı videoda “Tek bir imzayla, 6 milyar lira çeteye peşkeş çekildi” demişti. Belgelerle ilgili detaylar hakkında Kılıçdaroğlu’na dün katıldığı televizyon programında cevap veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, böyle bir belgenin olmadığını söylemişti. Bugünse Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, avukatı aracılığıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, sosyal medyadaki paylaşımı nedeniyle ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu ve 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

“AK PARTİLİ VEKİLLERİN DÜNYADAN HABERİ YOK”

Kılıçdaroğlu, Halk TV’de katıldığı programda belgelerle ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın imzası bulunan belgeyle ilgili 3 grup başkanvekilimiz önümüzdeki hafta basın toplantısı yapacaklar. Bu belgeler Meclis Genel Kurulu’nda da indirilecek çünkü AK Parti milletvekillerinin de bunu bilme hakkı var. Onların dünyadan haberi yok” dedi.

“ERDOĞAN’A DAHA ÇOK SÜRPRİZİM VAR”

Erdoğan’a yeni sürprizleri olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;

Ben o yayında Erdoğan’ın imzası olduğu iki belge gösterdim. Erdoğan’a daha çok sürprizim var. Öyle tazminat davası açtım Kılıçdaroğlu susacak, yemezler. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sonuna kadar savunacağım.

Yorumlar