Anasayfa /  Foto Galeri

Kemal Doğulu'dan flaş itiraf! Babam bize güvenip her yere borç yapmış!

Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalına konuk olan Kemal Doğulu, özel hayatı hakkında birçok konuya değindi. ‘Hayatta en mutlu olduğum yer ailemin yanı’ diyen Doğulu babası hakkında açıklamaları oldukça şaşırttı. İşte haberin detayları

Kemal Doğulu'dan flaş itiraf! Babam bize güvenip her yere borç yapmış! - Sayfa 1

Kemal Doğulu… Mersin’de doğup çocukluk yıllarında İstanbul’a geldi. Hayalini kurduğu meslek için Amerika’ya gitmekten vazgeçti. Yıllar sonra kardeşlerini de yanına alarak ailesini İstanbul’a taşıdı. ‘Hayatta hiç zengin olmak gibi bir derdim olmadı, sadece aileme bakayım derdindeydim’ diyen ünlü isim merak edilenlerini anlattı.

Kemal Doğulu'dan flaş itiraf! Babam bize güvenip her yere borç yapmış! - Sayfa 2

İşte Kemal Doğulu’nun açıklamalarından satır başları…

Kemal Doğulu'dan flaş itiraf! Babam bize güvenip her yere borç yapmış! - Sayfa 3

 Çocuklara küçükken sorarlar, ‘ne olmak istiyorsun? Kimi polis, kimi doktor istiyorum’ der. Ben ‘kuaför olacağım’ derdim hep. Sonra kız kardeşim oldu, onun üzerinde geliştirdim kendimi. Amerika’ya gidecektim. Vize işlemleri sırasında vazgeçtim. İstanbul’da kaldım. Eğer babamı dinleyip Amerika’ya gitseydim şu an Scarlett Johansson’la kankaydım. İlla ben bir şey olurdum, bastırılamaz bir iç güdü var içimde. Burada olmaktan da mutluyum.

Kemal Doğulu'dan flaş itiraf! Babam bize güvenip her yere borç yapmış! - Sayfa 4

Bir dönem kardeşleriyle birlikte reddimiras başvurusunda bulunan Kemal Doğulu bunun nedenlerini anlattı; “Babam sağ olsun paranın ne demek olduğunu anlamıyordu, son dönemde. İki tane ünlü oğlu var, para geliyor bir şekilde… Anneme ve babama bizim tarafımızdan maaş bağlandı. Bu para bir süre sonra yetmemeye başlıyor, bizim bundan haberimiz yok.