Anasayfa /  Foto Galeri

Kelepçe takıp çıplak halde döven kocasını öldüren Melek İpek'in kızlarından korkunç ifadeler

Kelepçe takıp çıplak halde döven kocasını öldüren Melek İpek'in kızlarından korkunç ifadeler! Antalya'da kendisini çıplak halde saatlerce dövüp tecavüz eden eşi Ramazan İpek'i av tüfeği ile öldüren Melek İpek tutuklandı. 6 ve 8 yaşındaki kızlarının dehşete düşüren ifadeleri ortaya çıktı.

Kelepçe takıp çıplak halde döven kocasını öldüren Melek İpek'in kızlarından korkunç ifadeler - Sayfa 1

Kelepçe takıp çıplak halde döven kocasını öldüren Melek İpek'in kızlarından korkunç ifadeler!

Antalya'da kendisini çıplak halde saatlerce dövüp tecavüz eden eşi Ramazan İpek'i av tüfeği ile öldüren Melek İpek tutuklandı. 6 ve 8 yaşındaki kızlarının dehşete düşüren ifadeleri ortaya çıktı.

Kelepçe takıp çıplak halde döven kocasını öldüren Melek İpek'in kızlarından korkunç ifadeler - Sayfa 2

 Babalarının annelerini sürekli dövdüğünü söyleyen çocuklar, "Tüfeği bize de doğrulttu, sürekli öldürmekle tehdit ediyordu. Annemin kafasında ütü kırdı. Annemin saçından tutup banyoya götürdü. Demirle dövdü, bıçakla vurdu" ifadelerini kullandı.

Kelepçe takıp çıplak halde döven kocasını öldüren Melek İpek'in kızlarından korkunç ifadeler - Sayfa 3

"Babam annemi sürekli dövüyordu"

Diğer yandan Melek İpek'in 6 yaşındaki kızı İ., psikolog gözetiminde savcılıkta alınan ifadesinde, babasının sürekli annesini dövdüğünü evde kavgaların olduğunu anlattı.

Kelepçe takıp çıplak halde döven kocasını öldüren Melek İpek'in kızlarından korkunç ifadeler - Sayfa 4

"Demirle dövdü, bıçakla vurdu"

Geçen akşam yine babasının annesini demirle dövdüğünü, elinde de tüfek olduğunu belirten İ., tüfeğin altıyla annesinin çeşitli yerlerine ve alın kısmına da bıçakla vurduğunu ifade etti.