Anasayfa /  Dünya

Kehanetleri bir bir tutan Simpsonlar'ın yazarı hayatını kaybetti!

2002 ile 2015 yılları arasında Simpsonlar'ın yazım ve yapım ekibinde yer alan, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve son olarak koronavirüse yakalanan televizyoncu Marc Wilmore, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi komedyen kardeşi, sosyal medyadan duyurdu.

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2021 14:15

2002 ile 2015 yılları arasında Simpsonlar'ın yazım ve yapım ekibinde yer alan, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve son olarak koronavirüse yakalanan televizyoncu Marc Wilmore, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi komedyen kardeşi, sosyal medyadan duyurdu.

Efsane çizgi dizi The Simpsons ve komedi dizisi In Living Color'ın yazarı Marc Wilmore, koronavirüs nedeniyle 57 yaşında hayatını kaybetti.

Komedyen Larry Wilmore, erkek kardeşi Marc Wilmore'un yaşamını yitirdiğini, dün akşam saatlerinde Twitter'dan yayınladığı mesajla doğruladı.

Televizyon yazarı Marc Wilmore, koronavirüsün yanı sıra, son birkaç yıldır diğer sağlık sorunlarıyla da mücadele ediyordu.

Larry, kardeşi için "Tatlı kardeşim Marc Edward Wilmore, Kovid ve ona yıllarca acı çektiren diğer rahatsızlıklarla savaştıktan sonra dün gece vefat etti" ifadelerini kullandı.

Yorumlar