Anasayfa /  Foto Galeri

Kefaret, Hercai, Survivor Menajeri Ara'ya reyting şoku! Zirve bakın kimin oldu

Geçtiğimiz gün Star Tv’de Menajerimi Ara, Trt1’de Teşkilat ve Atv ekranlarında ise Hercai dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alırken öte yandan medya gündeminin sıkı takipçileri bu kapsamda reyting sonuçları için bekleyişe geçti. Her hafta birbirinden iddialı dizi, film ve programlar ekranlardaki yerini alırken öte yandan “Dünün reyting sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?” soruları da yanıt aramaya başladı. İşte 25 Nisan Pazar günü reyting sonuçları AB ve TOTAL sıralaması…

Kefaret, Hercai, Survivor Menajeri Ara'ya reyting şoku! Zirve bakın kimin oldu - Sayfa 1

25 Nisan 2021 günü reyting sonuçları Hercai, Menajerimi, Kefaret ve Survivor'u hüsrana uğrattı. Zirvedeki program herkesi şaşırttı

Kefaret, Hercai, Survivor Menajeri Ara'ya reyting şoku! Zirve bakın kimin oldu - Sayfa 2

Dicle, gerçeği Feris'e söyleyip söylememe konusunda kararsız kaldı. Çınar'ın İspanyol oyuncusu Jose, bir reklam çekimi için İstanbul'a geldiği Menajerimi Ara'nın son bölümü reytinglerde ilk 10'da kendisine yer bulamadı. 

Kefaret, Hercai, Survivor Menajeri Ara'ya reyting şoku! Zirve bakın kimin oldu - Sayfa 3

Arzu para kazanmak için yeni yollar arayışındayken Meltem, Alp ile ilginç ve alışılmamış bir anlaşma yaparak yeni bir hayata adım attığı Kefaret'in son bölümü reytinglerde umduğu başarıyı sağlayamadı. 

Kefaret, Hercai, Survivor Menajeri Ara'ya reyting şoku! Zirve bakın kimin oldu - Sayfa 4

Survivor 2021 yarışmasında iki takım da yeni haftanın ikinci dokunulmazlık yarışını gerçekleştirdi. Heyecanın doruk noktaya ulaştığı Survivor reytinglerde zirve yarışına dahil oldu.