Anasayfa /  Spor

Kayserispor - Fenerbahçe saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geliyor. Peki Kayserispor - Fenerbahçe saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2020 18:49

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geliyor. Peki Kayserispor - Fenerbahçe saat kaçta hangi kanalda?

Kupada son 16 turuna alt lig ekipleri Tarsus İdmanyurdu ve İstanbulspor'u eleyerek gelen Fenerbahçe, 2020 yılının ilk karşılaşmasına da Kayseri'de çıkacak. Kayserispor ise Bayrampaşa ve Manisa Futbol Kulübünü eleyerek son 16 turuna geldi. İki ekip arasında Süper Lig'in ilk yarısında oynanan karşılaşmayı İstikbal Mobilya Kayserispor sahasında 1-0 kazanmıştı.

Kayserispor - Fenerbahçe hangi kanalda, saat kaçta?

Hes Kablo Kayserispor-Fenerbahçe maçı saat 20.30'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Bahattin Şişmek yönetecek. Mücadele ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek. Maç ayrıca trhaberler'dan canlı olarak izlenebilecek. 

Kayserispor - Fenerbahçe maçı izlemek için TIKLAYIN 

 

Kayserispor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler...

KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Abdennour, Mert, Yasir, Djedje, Mensah, Hüseyin, Pedro, Ziya, Kravets

FENERBAHÇE: Harun, Isla, Zanka, Jailson, Deniz Türüç, Tolga Ciğerci, Tolgay, Dirar, Alper, Ferdi, Mevlüt

Kayserispor'da yeni teknik direktör Robert Prosinecki de ilk resmi maçına çıkacak. Bu karşılaşmanın rövanşı 21 Ocak Salı günü Ülker Stadı'nda oynanacak.

Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı...

Altay, Harun Tekin, Erten, Zanka, Serdar Aziz, Adil Rami, Isla, Murat Sağlam, Jailson, Luiz Gustavo, Tolga Ciğerci, Tolgay, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Dirar, Alper, Ferdi, Kruse, Rodrigues, Deniz Türüç, Mevlüt Erdinç, Vedat Muriç

 

 
Yorumlar