Anasayfa /  Spor

Kayserispor - Fenerbahçe maç sonucu: 0-4 (Maç Özeti)

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu Kayserispor'u 4-0 mağlup etti. Kayserispor taraftarları maçın son dakikalarında Hikmet Karaman'ı istifa davet etti.

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2022 15:13

Süper Lig 'in 31. haftasında Kayserispor, sahasında Fenerbahçe 'yi konuk etti. Fenerbahçe, konuk olduğu Kayserispor'u 4-0 mağlup etti. 

Maçtan dakikalar:

90'Karşılaşma Fenerbahçe'nin 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

90'GOL! 90+3' Arda Güler, skoru 4-0 yaptı. Sağ çaprazda topla buluşan Arda, ceza sahası ön çizgisi üzerinden kaleyi düşündü. Arda'nın vuruşunda top doğrudan ağlara gitti.

90'+3! Karşılaşmanın sonunda en az 3 dakika daha oynanacak.

85'Pelkas'ın ceza sahası içindeki pasında karşı karşıya kalan Arda'nın vuruşunda top direkten döndü. Dönen topa kale önünde Serdar Dursun dokunarak ağlara gönderdi. Serdar'ın topla buluştuğu pozisyon için ofsayt bayrağı havada.

84'Min-Jae, Szalai'nin yerine oyunda.

82'Lionel Carole sol kanattan topu içeri ortaladı ancak top doğrudan auta gitti.

78'Sakatlığını atlatan Ferdi uzun bir aradan sonra Novak'ın yerine sahada.

77'Miha Zajc'ın yerine Gustavo oyuna dahil oldu.

76'Campanharo yerini Gökhan Sazdağı'na bıraktı.

76'İlhan Parlak, Gavranovic'in yerine oyunda.

73'Sakatlığını atlatan Ferdi uzun bir aradan sonra Novak'ın yerine sahada.

73'Serdar Dursun'a faul yapan Onur Bulut sarı kart gördü.

72'Sağ çaprazda topla buluşan Mert Hakan, ceza sahası çizgisi üzerinden vuruşunu yaptı. Top yandan dışarı çıktı.

68'Diego Rossi yerini Arda Güler'e bıraktı.

68'Pelkas, İrfan Can'ın yerine oyunda.

68'Emrah Başsan yerini Carlos Mane'ye bıraktı.

64'Kayserispor'da Emrah Başsan, sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Baraja çarpan top kornere çıktı.

56'Fenerbahçe'de Osayi-Samuel, yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü.

54'Fenerbahçe farkı 3'e çıkardı! İrfan Can'ın ceza sahası sağ çaprazdan sert şutunda top ağlarla buluştu.

46'İkinci yarı başladı!

Fenerbahçe ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı!

45'Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı! Sağdan İrfan Can'ın pasında ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Rossi'nin sert vuruşunda top kaleci Lung'un müdahalesine rağmen ağlara gitti.

41'Avunma arkasına atılan topta Gavranovic kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

37'Kayserispor gole yaklaştı! Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Emrah'ın doğrudan kaleye gönderdiği topu kaleci Altay direk dibinden güçlükle çıkardı.

35'Fenerbahçe'de Serdar Aziz, Gavranovic'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

30'Fenerbahçe yeniden gole çok yaklaştı! Hızlı gelişen hücumda İrfan Can'ın ara pasında Rossi savunma arkasına sarktı. Rossi'nin ceza sahası sol çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta top kalecide kaldı.

24'Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Ceza sahası sağ çaprazdan MErt Hakan'ın şutunda kaleciden seken topa zor pozisyonda İrfan Can dokundu. İrfan Can'dan seken topu takip eden Rossi kale önünde topu dışarı yolladı.

23'Kaleyi karşıdan gören noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına İrfan Can geldi. İrfan Can'ın vuruşunda top üstten dışarı gitti.

16'Fenerbahçe öne geçti! Soldan Rossi'nin kullandığı serbest vuruşta Arka direkte Novak'ın kafa vuruşu top kaleciden döndü. Kale önünde Serdar Aziz'in vuruşunda Zajc topu çizgide tamamladı.

11'Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Kayserispor'un savunmadan çıkarken kaptırdığı topta Rossi'nin pasında İrfan Can ceza sahası s

3'Sağdan kazanılan serbest vuruşta İrfan Can Kahveci'nin ceza sahasına gönderdiği topta, arka direkte Serdar Dursun'un kafa vuruşunda top üstten dışarı gitti.

Karşılaşma hakemin düdüğü ile başladı.

Ligin en formda iki takımından biri olan Fenerbahçe , Kayseri deplasmanına moralli çıkacak. Mesut ve Ozan’ın kadro dışı kalması sonrası bu karşılaşma, İsmail Kartal için önemli bir test olacak. Kayseri ise peş peşe 4 yenilgi sonrası Fenerbahçe mücadelesine kırılma maçı ve çıkış fırsatı olarak bakıyor.

Kayserispor: Lung, Onur Bulut, Hosseini, Mert, Carole, Campanharo, Abdulkadir Parmak, Kemen, Emrah, Cardoso, Gavranovic

Fenerbahçe: Altay, Novak, Min Jae, Serdar Aziz, Osayi, Crespo, Zajc, Mert Hakan, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun

Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Mensah dışında eksik yok

Sarı-Kırmızılılar, bu sezon 4 kez İstanbul takımlarını ağırladı ve söz konusu mücadelelerin tamamını kazandı. Söz konusu periyotta Kayserispor, Kasımpaşa'yı 2-0, Galatasaray 'ı 3-0, Karagümrük'ü 2-1 ve Başakşehir'i de 1-0 yendi. Şimdi de Kayseri, evinde devirdiği İstanbul takımlarının arasına bir yenisini daha eklemek istiyor. Bu arada Kayseri'de Bernard Mensah dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Fenerbahçe'de son durum...

Ligde oynadığı son 6 müsabakada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe, 53 puanla 3. sırada yer alıyor. Süper Lig'de 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet sonucunda 38 puan toplayan Yukatel Kayserispor ise haftaya 14. sırada girdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.

İki takım arasında ligde oynanan 51 müsabakada Fenerbahçe 31, Yukatel Kayserispor 9 galibiyet aldı, 11 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-Lacivertliler 112 kez fileleri havalandırdı, Kayseri temsilcisi ise 53 gol kaydetti.

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında Kayseri'de oynanan 25 lig maçında deplasman ekibi, 12 galibiyet aldı, 7 müsabaka berabere sonuçlandı. Kayserispor ise 6 kez sahadan galip ayrıldı.

Yorumlar