Anasayfa /  Spor

Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izle bedava | beIN Sports 1 canlı izle (Şifresiz maç izle)

Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor Beşiktaş maçı oynanacak. Taraftarlar merakla Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izle bedava seçeneği arıyor. İşte size Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izle bedava imkanı veren siteler...

Abone ol
Abone ol 02 Mart 2019 15:45

Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor Beşiktaş maçı oynanacak. Taraftarlar merakla Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izle bedava seçeneği arıyor. İşte size Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izle bedava imkanı veren siteler...

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Geçen hafta Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan ve şampiyonluk yarışından 2 puan daha uzaklaşan Beşiktaş deplasmanda galibiyet peşinde olacak.

Beşiktaş ile Kayserispor Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Kayseri'de 3 puan mücadelesi verecek. Geçen hafta Fenerbahçe karşısında ilk yarıyı 3-0 önde kapatan ancak ikinci yarıda Fenerbahçe'nin attığı gollerle 3-3 berabere kalan Beşiktaş şampiyonluk yarışından 2 puan daha uzaklaşmıştı. Başakşehir ile arasındaki puan farkı 11 olan Siyah-Beyazlılar Kayseri deplasmanında galibiyet peşinde olacak. Beşiktaş'ta cezası sona eren Ljajic, Kayserispor maçında forma giyebilecek. Ayrıca Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Kagawa Kayserispor maçı kadrosuna alınmadı.

806x378-kayserispor-besiktas-bilet-satislari-bugun-satisa-cikiyor-1551177209618.jpg

Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kayseri Kadir Has Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve İsmail Şencan yaparken, Serkan Çınar dördüncü hakem olacak.

Beşiktaş moralsiz bir hafta yaşadı!

Beşiktaş, Kayserispor karşılaşmasına oldukça moralsiz ve bir çok tartışmanın gölgesinde hazırlandı. 3-0'dan 3-3'gelen Fenerbahçe derbisi hala konuşulurken, bu kez de Şenol Güneş'in A Milli Futbol Takımı'nın başına getirildiğinin resmi olarak açıklanması, siyah beyazlıları bir anda başka bir gündeme sokup Kayserispor maçını neredeyse unutturmuş vaziyette. Yaklaşık bir aydır gündemde olan Şenol Güneş-Milli Takım görüşmeleri, Güneş ve yönetim tarafından net olarak açıklanmasa da en sonunda resmileşince bu kez de 'sezon sonuna kadar ne olacak' tartışmaları maçın önüne geçti. Her ne kadar yönetim; dün akşam yaptığı açıklamayla, Şenol Güneş'in sezon sonuna kadar devam edeceğini söylese de, ligin kalan maçları bir çok tartışmaya açık vaziyette. Çünkü, camia içinde Şenol Güneş'in hemen bırakmasını isteyenler olduğu gibi, sezon sonunda güzel bir ayrılığın yaşanmasını isteyenler de az değil.

Beşiktaşlı futbolcular ise tüm bu gelişmelerin ışığında Kayserispor'u yenerek moral bulmak istiyor.

besiktas-1551426731.jpg

ADEM LJAJIC VE RICARDO QUARESMA YENİDEN ONBİRDE 

Siyah beyazlı takımda Gökhan Gönül sakatlığı, Necip Uysal ise sarı kart cezasından dolayı Kayserispor'a karşı forma giyemezken, cezası biten Adem Ljajic takıma geri dönecek.

Şenol Güneş, cezası biten Ljajic'i yeniden onbire yazacak. Tecrübeli teknik adam ayrıca, Lens'in yerine de Quaresma'yı yeniden sahaya sürecek. Sakatlığı bulunan ve Kayserispor maçında kadroya alınmayan Gökhan Gönül'ün yerine ise iki alternatif bulunuyor. Bunlardan ilki, Dorukhan'ın sağ beke geçmesi ve orta sahanın Atiba-Medel'den kurulması. İkinci alternatif ise Adriano'nun sağ beke geçerek sol bekte Caner Erkin'in oynaması olacak. Kagawa'da sakatlığı nedeniyle maçın kadrosua alınmadı.

Defans ve hücum hattında başka bir değişiklik yapması beklenmeyen Güneş'in, Kayserispor karşısına çıkartması muhtemel onbir şu şekilde:

Karius-Adriano-Vida-Mirin-Caner-Atiba-Dorukhan-Quaresma-Ljajic-Güven-Burak

Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izle bedava | beIN Sports 1 canlı izle (Şifresiz maç izle)

CEZA SINIRINDA İKİ FUTBOLCU

Beşiktaş'ta iki isim Kayserispor karşısına 3 sarı kartla ceza sınırında çıkacak.

Üçer sarı kartı bulunan Dorukhan ve Medel, teknik direktör Şenol Güneş'in Kayserispor'a karşı görev vermesi ve sarı kart görmeleri durumunda 25. haftada iç sahada oynanacak Atiker Konyaspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

TRT 1 RADYO CANLI DİNLE - TIKLAYINIZ 









beIN MEDIA GROUP Hakkında

Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir. beIN SPORTS halen Kuzey Amerika, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesi ve Asya’daki 36’ya yakın ülkede 38 kanal üzerinden faaliyet göstermektedir.

beIN MEDIA GROUP, seçkin beIN SPORTS ağının kurulmasının yanı sıra, dijital alanda olduğu gibi, üretim ve dağıtım faaliyetleri ile de sporun ötesinde eğlence sektörüne de yayılmaktadır. 

Kasım 2015’de Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde, 20’si spor, 4’ü sinema ve 4’ü çocuk eğlence olmak üzere 28’i beIN’e ait kanalın yanı sıra sayları hızla artan grup dışı kanalları da içeren yeni bir platform tanıtıldı. beIN, Mart 2016’da MIRAMAX film stüdyolarını satın alarak, geniş sinema prodüksiyonu olanaklarına ve 700’ü aşkın film arşivine sahip oldu. 



Ülkemizde beIN Sports kanalları şifreli olarak izlenmektedir. Üye olmak için beIN Sports kanalı resmi sayfasını ziyaret ederek daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.Yurt dışı kanallarından maçları izlemek isteyenler için bazı şifresiz kanallar listesini bir araya getirdik.



AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

TRHABERLER

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

trhaberler.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey  


Yorumlar