Anasayfa /  Spor

Kayserispor - Başakşehir maç sonucu: 1-4 özet

İki haftadır galibiyet hasret olan Başakşehir, Sivasspor'un puan kaybettiği haftada ligin son sırasındaki Kayserispor'u 4-1 yenerek zirveyle arasındaki farkı 4 puana indirdi.

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2019 18:38

Süper Lig’in 16. haftasında Kayserispor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Kadir Has Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 4-1 kazanarak lider Sivasspor ile puan farkını 4’e indirdi.

Başakşehir 5. dakikada Elia’nın şutunda Lopes’e çarpan topla 1-0 öne geçti. Dakikalar 10’u gösterdiğinde ise bu kez Visca’nın sağ çarprazdan sert şutuna Mert Kula müdahale etmek istedi ancak top yön değiştirip filelere gitti: 2-0.

Kayserispor’u umutlandıran gol 38. dakikada Kravets’ten geldi. Hasan Hüseyin’in ortasına iyi yükselen sarı-kırmızılı forvet skoru 2-1’e getirdi.

Başakşehir 48. dakikada Demba Ba’nın golüyle ikinci yarıya rahat başladı. Senegalli golcü oyuncu durumu 3-1’e getirdi. Oyuna sonradan giren Aleksic ise 90+3’te ceza sahası içerisinden yaptığı rahat vuruşla maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 4-1.

Bu sonuçla Kayserispor 10 puanla ligin son sırasında haftayı tamamladı. Medipol Başakşehir ise 30 puanla 2. sırada yer aldı.

İlk yarının son haftasında Kayserispor, Trabzonspor ile deplasmanda; Başakşehir ise sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

 

 

Yorumlar